Op voorraad, voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

€ 55,00

Complete onderhoudsset met een Clean Pro foam voor dagelijkse reiniging en ontvetten en een Clean Pro diepte reiniger voor hardnekkige verontreiniging. Ideaal voor een schone keuken en veel meer!

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Retour binnen 14 dagen
  • Door 2907 klanten beoordeeld met een 9,4

Clean Pro Onderhoudsset

Deze complete Clean Pro onderhoudsset is milieu- en gebruiksvriendelijk en bestaat uit:

  • Clean Pro foam 500 ml
  • Clean Pro diepte reiniger 500 ml
  • 1 micro vezeldoekje blauw tbv de diepte reiniger
  • 1 micro vezeldoekje wit tbv de foam 
  • 1 trigger

Met de Clean Pro diepte reiniger verwijder je hardnekkige verontreiniging op aanrechtbladen, kastjes, keramische kookplaten, oven, magnetron, koffiezetapparaat, tegels en voegen, wanden, vloeren, RVS afzuigkap en filters, vloerbedekking, laminaat, kozijnen, vinyl. De Clean Pro dieptereiniger verwijdert hardnekkige verontreiniging zoals zeepresten, eiwitten en andere etensresten, vet, was, bitumen, roet, olie, steenkool, groenaanslag, verbrande olie, pasta's, grafiet, etc.

De Clean Pro foam is een universele en unieke schuimreiniger voor dagelijks reinigen en ontvetten. Deze verwijdert vervuiling van nicotine, eiwitten en andere etensresten, vet, was, roet, olie, huidvetten, potloodstrepen, haarlak, insecten, etc. De foam kan worden aangebracht op bv.: aanrechtbladen, kastjes, keramische kookplaten, oven, magnetron, koffiezetapparaat, tegels, RVS afzuigkap, koelkasten, diepvriezer, ramen en kozijnen, spiegels, Chrome, vinyl, kunststoffen, textiel, etc..

Let op bij oppervlakken van hout, dit product kan de olie en waslaag verwijderen. Niet afwasbare muurverf kan door Foam Clean worden verwijderd. De foam reiniger is goedgekeurd door NSF voor gebruik als reiniger en ontvetter op alle oppervlakken op en in de buurt van plaatsen waar voedsel wordt verwerkt.

De foam is ook na het gebruik van Deep Clean aan te bevelen voor een streeploos effect op glas, matte fronten en RVS. Gebruik de bijbehorende micro vezel doekjes voor een optimale werking van de onderhoudsproducten.

Meer informatie
EAN 8714175952409
Alternatieven Op zoek naar een vergelijkbaar product?