Op voorraad, voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Speciale prijs € 69,90 Normale prijs € 89,00

Glazen voor de echte wijnliefhebber! Als je de beste wijnen ter wereld wilt proeven, heb je het juiste wijnglas nodig zodat alle tonen, aroma's en smaken zich kunnen ontplooien.

Aanbevolen bij riesling, sauvignon blanc, maar ook lichte rode wijnen. Strak en stijlvol, ook verrassend met digestives en een rijke champagne.

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Retour binnen 14 dagen
  • Door 3273 klanten beoordeeld met een 9,4

Zalto Witte wijn glas (2 st)

Aanbevolen bij riesling, sauvignon blanc, maar ook lichte rode wijnen. Strak en stijlvol, ook verrassend met digestives en een rijke champagne. Houdt door zijn vorm de aroma's van de wijn heel compact en intens. Vooral uitgesproken en geurige wijnen komen hier mooi tot hun recht.

De wijnglazen van Zalto vallen op door hun gewicht, de ultradunne steel en vooral doordat ze een fantastische expressie van de wijn geven. De glazen zijn mondgeblazen. De kristallen glazen zijn loodvrij en ondanks dat ze zo dun zijn, zijn ze ijzersterk. Het is zelfs zo dat Zalto adviseert de glazen in de vaatwasser te wassen om barsten te voorkomen.

Het is belangrijk dat het wijnglas zo dun mogelijk wordt gesponnen. Wanneer het glas dun is, kan de wijn beter zijn originele temperatuur behouden – zonder te worden beïnvloed door de omgeving.

*Let op dit product kan niet worden geretourneerd!