Vind het perfecte moederdagcadeau

Vind het perfecte moederdagcadeau

Type moeder: de chocolade/kaasliefhebber

Dit is een beetje een instinker, want zeg nu eerlijk: bijna alle moeders zijn liefhebber van chocolade. En ook wordt in veel Nederlandse huishoudens genoten van heerlijke kaas. Juist om die reden is het een heel leuk idee om een cadeau te geven dat te maken heeft met chocolade en/of kaas. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Boska kaaskruller die ook geschikt is voor chocolade? In ons assortiment vind je ook mooie kaasfonduesets van Boska, zoals de Boska Fondueset in Koper (1700 ml) of de Boska Fondueset Pro S (700 ml). Houd je moeder van een avondje lekker borrelen? Dan is een leuke borrelplank van Boska waarschijnlijk een ideaal cadeau voor jou moeder. 

Type moeder: houdt van lekkere gerechten, maar wil niet te lang in de keuken staan

Voor dit type moeder zijn er een aantal heel geschikte cadeaus. Van die handige tools die tijd besparen in de keuken, maar toch zorgen voor heerlijke gerechten. Een origineel moederdagcadeau zou dan bijvoorbeeld een stoom- of kookapparaat zijn. Denk hierbij aan een originele Crock-Pot Slowcooker (4,7L) waarbij je alleen de ingrediënten in de Slowcooker hoeft te doen en de slowcooker de rest van het werk doet. Ideaal voor een moeder die haar tijd ook graag aan andere dingen besteedt. Een andere leuke cadeautip is een rijstkoker, die ook voor veel gemak in de keuken zorgt. Tip: ook leuk om hierbij het Crock-Pot “Live fast, cook slow” kookboek cadeau te geven! Dit kookboek staat vol heerlijke recepten voor de Crock-Pot slowcooker.

Type moeder: de bakfanaat

Staat jouw moeder graag in de keuken om de lekkerste baksels te maken? Dan zou het heel leuk zijn om die hobby te steunen, want je hebt er immers zelf ook vaak profijt van. Denk bijvoorbeeld aan de KitchenAid bakvormen set of de KitchenAid digitale weegschaal. Wil jij jouw moeder écht in het zonnetje zetten en heb je een groot budget? Dan is een KitchenAid keukenmixer de ABSOLUTE winnaar. Iedere bakfanaat, kookfanaat, keuken fanaat of hoe je het ook wilt noemen maak jij blij met een KitchenAid keukenmixer. Heeft jouw moeder al zo’n prachtige keukenmachine? Dan kun je haar alsnog blij maken met diverse keukenmachine accessoires

Type moeder: absolute koffieliefhebber

Is de moeder die jij flink in het zonnetje wil zetten een absolute koffieliefhebber? Dan is dit waarschijnlijk een goede cadeautip voor jou. Aangezien koffiezetapparaten wel in een duurdere categorie cadeaus vallen is het wel goed om dit even te overleggen met je moeder. Als je ons complete aanbod koffiezetapparaten bekijkt, dan zie je verschillende typen koffiezetapparaten die variëren in mogelijkheden, luxe en kwaliteit. Ga jij voor een standaard filter koffiezetapparaat van Philips of ga jij voor een luxe volautomaat van Jura die bekend staat om haar sublieme kwaliteit?

Wil je persoonlijk advies?

Hopelijk hebben we je een eindje op weg geholpen naar een geschikt en origineel cadeau voor Moederdag. Heb je nog niet het perfecte cadeau gevonden, maar staat jouw moeder wel graag in de keuken? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij denken graag met je mee over een geschikt, leuk en origineel moederdagcadeau die bij jouw moeder past. Je zou ook nog een kijkje kunnen nemen in onze cadeautips. Wellicht dat je daar nog wat extra inspiratie opdoet!