KOQI downdaft pannen

De beste pannen voor jouw BORA kookplaat

Op zoek naar de beste pannen voor jouw BORA inductiekookplaat die geen kookgeuren achterlaten, jarenlang meegaan én vaatwasbestendig zijn? Met de pannen van KOQI krijg je dít en meer. Want door het unieke downdraft systeem worden geuren niet naar boven, maar naar beneden geleid: direct in de kookveldafzuiging van jouw BORA kookplaat! 

Naar de KOQI collectie >

Waarom kiezen voor KOQI pannen voor inductie? 

Dankzij de KOQI downdraft pannen heb je geen traditionele afzuigkap meer nodig, maar kook je geurvrij via een elektrische inductiekookplaat met kookveldafzuiging zoals de BORA: de perfecte oplossing voor een kookeiland of strak keukendesign. De pannen van KOQI zijn namelijk voorzien van een uniek downdraft systeem in het deksel, waardoor de dampen en geuren zich niet door jouw woning verspreiden. Bijkomend voordeel: via deze opening giet je ook eenvoudig kookvocht af zonder een vergiet, superhandig! En dankzij de rubberen rand leg je het deksel probleemloos neer op iedere ondergrond, zonder risico op brandvlekken. 

5 redenen om te kiezen voor KOQI downdraft pannen 

De KOQI downdraft pannen zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen: Polaris (met glazen deskel), Uma (geheel uitgevoerd in 3-laags RVS) en Mira (de meest luxe uitvoering). Daarnaast kun je de set aanvullen met een KOQI downdraft wokpan met deksel of een KOQI UMA Soeppan. Waar je ook voor kiest, je profiteert altijd van: 

  1. Een perfecte warmteverdeling door de sandwichbodem van 3-ply roestvrijstaal 
  2. Handige maatverdeling aan de binnenkant, zodat je alles direct kunt afmeten 
  3. Ruimtebesparend door de handige stapelfunctie 
  4. Vaatwas- en ovenbestendig tot 250 graden (deksel tot 180 graden)
  5. 2 jaar garantie 

Zijn de KOQI downdraft pannen ook duurzaam?

Naast het feit dat de KOQI downdraft pannen grotendeels gemaakt zijn van gerecycled materiaal, hebben ze ook een extra lange levensduur. De sandwichbodem bestaat namelijk uit meerdere geleidende lagen die ervoor zorgen dat de warmte gelijkmatig verspreid wordt. Hierdoor gaat het kookproces sneller, waardoor je minder tijd én energie kwijt bent aan het bereiden van je favoriete maaltijd! Daarnaast worden de KOQI pannen ook duurzaam verpakt. De luxe verpakking bevat geen plastic of polyfoam en wordt bedrukt met plantaardige inkt voor een 100% recyclebaar resultaat.

KOQI pannen kopen?

Bij Like2Cook koop je eenvoudig jouw KOQI downdraft pannen en bijpassende koekenpannen online en profiteer je van extra snelle levering en uitmuntende service. Wij verzenden de KOQI pannen namelijk altijd binnen één werkdag en bieden 2 jaar garantie!  

Naar de KOQI collectie >