Een must have voor elke bakker: Nordic Ware bakvormen!

Een must have voor elke bakker: Nordic Ware bakvormen!

Nu we, nog steeds, veel tijd thuis doorbrengen, duiken we vaker de keuken in. Uitgebreid koken maar ook het bakken van een cake of taart, steeds meer mensen draaien hun hand er niet voor om. Goed gereedschap is hierbij het halve werk. De bakvormen van Nordic Ware zijn perfect om de lekkerste baksels mee te maken.

Het Amerikaanse bedrijf, opgericht in 1946, staat voornamelijk bekend om de populaire tulbandvormen, ook wel de ‘Bundts’ genoemd. Deze tulbandvorm heeft haar populariteit te danken aan een nationale bakwedstrijd. De winnaar van deze Amerikaanse bakwedstrijd won met haar in een Nordic Ware gemaakte cake. Deze tulbandvorm is ontzettend strak en daarmee erg kenmerkend. Deze tulbandvorm is een van de basisingrediënten om een mooie en bovenal lekkere tulband te maken! 

Unieke vormen en kwaliteit

Maar Nordic Ware is meer dan dat! Alle bakvormen van Nordic Ware zijn van zwaar gegoten aluminium en voorzien van een anti-aanbaklaag.Het aluminium zorgt voor een optimale warmtegeleiding waardoor jouw cake perfect uit de oven komt. Door de combinatie van zwaar gegoten aluminium en de anti-aanbaklaag is de levensduur van een bakvorm van Nordic Ware lang en kun je deze gemakkelijk schoon maken. De unieke en mooie bakvorm zorgt bovendien voor een mooi en egaal bakresultaat. 

De bakvormen hebben unieke vormen, waardoor je onmogelijk in staat bent om te kiezen. Je bezoek zal onder de indruk zijn, wanneer jij een perfecte cake mét prachtige details op tafel zet. Zij hoeven natuurlijk niet te weten dat deze details te danken zijn aan de bakvorm! Nordic Ware bakvormen voegen namelijk bijzondere details aan jouw cake toe en helpen om de details op jouw cake te behouden. Door de super scherpe lijntjes in de vormen blijven zelfs de kleinste details zichtbaar.

De Nordic Ware bakvormen zijn niet alleen een feestje om mee te werken, ze zijn ook een lust voor het oog. De bakvormen zijn uitgevoerd in goud, zilver of brons. Waardoor je je meteen als de nieuwe Robèrt van Beckhoven in Heel Holland Bakt voelt, wanneer je ermee aan de slag gaat. 

Nordic Ware heeft ook andere producten die van pas komen in de keuken, denk bijvoorbeeld aan een thermometer, een spatelset of een glazuurspatel. Alles dus om van jouw baksel een prachtige en bovenal heerlijke creatie te maken. Bekijk de producten van Nordic Ware op onze website en laat je inspireren!

Neem een kijkje tussen de bakvormen van Nordic Ware

Nieuwsgierig geworden naar de bakvormen van Nordic Ware? Bekijk ze hier en ontdek welke bakvorm jij gaat gebruiken bij je volgende creatie. Heb je vragen of wil je nog advies voor je de nieuwste bakvorm gaat aanschaffen? Neem dan contact met ons op en stel al je vragen! Onze adviseurs helpen je graag om ervoor te zorgen dat jouw nieuwste bakcreatie de beste en mooiste wordt.