Kitchenaid broodkom

Alles-in-een broodkom met bakdeksel

Zelf brood bakken is een echte trend. En met de nieuwe broodkom met bakdeksel van Kitchenaid wordt het eenvoudig. Met deze kom kun je brood bereiden en bakken in één. Het ideale hulpmiddel voor het bakken van een heerlijk ambachtelijk brood.

Bereiden en bakken in één kom

De broodkom is geschikt voor de KitchenAid mixer van 4,3L en 4,8L. Je plaatst de broodkom op de mixer en meng alle ingrediënten, vervolgens kneed je het mengsel tot een brooddeeg. Het deeg kan in de kom blijven om te rijzen. Na het rijsproces bak je het brood in de keramische kom in de oven. Het deksel houdt stoom vast tijdens het bakken, hierdoor krijg je een omgeving zoals in een traditionele stoomoven.

Ambachtelijk brood

Met de broodbakkom bak je heerlijk ambachtelijk brood, van zuurdesembrood tot kaneelbrood. Zacht van binnen met een krokante korst. Het keramische ontwerp van de broodmengkom houdt de warmte vast en verdeelt deze gelijkmatig tijdens het bakken. Hierdoor gaart het brood door en door en krijg je een lekker knapperig korstje. Daarbij vult het huis zicht met de geur van versgebakken brood, dat geeft een extra geluksmomentje.

Degelijke kwaliteit

Buiten het mooie design is de kom ook bestand tegen afschilferen, barsten en krassen. Door de sterke kwaliteit is de kom ook te gebruiken in de magnetron, vriezer, vaatwasser en oven (tot 260°C). Naast het bakken van brood kun je de kom ook gebruiken voor het smelten van boter en chocolade of om ingrediënten af te laten koelen of op laten stijven. De kom heeft een garantieperiode van 5 jaar.

Geïnteresseerd in de KitchenAid broodkom?

Bekijk dan de KitchenAid keramische broodkom in onze webshop? Plaats dan gemakkelijk je bestelling online en profiteer van de snelle verzending. Heb je liever een automatische broodbakmachine? Bekijk dan ons assortiment met o.a. Panasonic. Wil je advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.