Bereid de lekkerste herfstgerechten met de BK Bourgogne pannen

Bereid de lekkerste herfstgerechten met de BK Bourgogne pannen

De zomer is nu echt voorbij. Met de regen en frisse temperaturen in aantocht is er niets lekkerder dan een heerlijk stoof- of suddergerecht. Met de kleurrijke BK braadpannen van de Bourgogne lijn geniet jij binnen een mum van tijd van een lekker herfst kostje. Naast functioneel zijn deze pannen ook echt een plaatje op je fornuis. Lees er alles over in deze blog.

De BK Bourgogne lijn: gezellig en stijlvol

Een braadpan die gezelligheid, warmte en nostalgie uitstraalt, maar tegelijkertijd voorzien is van de meest innovatieve technologieën. De BK Bourgogne braadpan heeft het allemaal. De pannen zijn gemaakt van ambachtelijk gietijzer, wat zowel voor een prachtige uitstraling zorgt als voor een hoge kwaliteit. Dankzij de verschillende, eigentijdse kleuren waarin deze braadpan beschikbaar is, wordt het heden perfect met het verleden gecombineerd. Wil jij een elegante, zwarte braadpan? Of ga je liever voor een échte eyecatcher en kies jij voor geel, blauw of rood? Zelfs zachte pasteltinten behoren tot de mogelijkheden. Voor welke kleur je ook gaat, met de BK Bourgogne pan heb jij sowieso een stijlvolle blikvanger op het fornuis staan. De vormgeving van de pan straalt wat klassieks uit, wat zorgt voor een nostalgisch gevoel. Wanneer je naar deze braadpan kijkt, kun je haast de heerlijke lucht van een vers, zelfgemaakt stoofpotje al ruiken.

Wat maakt de BK Bourgogne braadpannen zo fijn?

Naast de stijlvolle vormgeving, beschikt de BK Bourgogne pan over verschillende eigenschappen waardoor je jarenlang van deze pan geniet. Het kwalitatief hoogwaardige gietijzer houdt de warmte lang vast en verdeelt deze goed over de hele pan. Daardoor kan je met deze pan perfect urenlang gerechten laten sudderen en creëer je de lekkerste gerechten. De druipringen aan de binnenkant van de deksel zorgen ervoor dat het opkomende kookvocht gelijkmatig over jouw gerecht wordt verdeeld, wat resulteert in extra malsheid. Dankzij de roomwitte, geëmailleerde binnenkant is de pan ultiem hygiënisch en snel schoon te maken. Je zet de pan eenvoudigweg in de vaatwasser en laat deze het schoonmaakwerk voor je doen. Een ander voordeel is dat deze braadpannen voor alle hittebronnen geschikt zijn: van gas tot inductie, de oven en alles ertussen.

Een recept voor de perfecte regenachtige herfstdagen

Braden, bakken, stoven en sudderen: niks is te gek voor de BK Bourgogne braadpan. Kan je nu al niet wachten om aan de slag te gaan met deze multifunctionele, prachtige pan? Wij helpen je alvast op weg met een lekker herfstreceptje.

Hollands draadjesvlees (4 pers) 

  • Snijd 1 kilogram runderlappen in blokjes van 2 bij 2 centimeter en bestrooi met zout.
  • Verhit 100 gram ongezouten roomboter in de BK Bourgogne braadpan en bak het vlees in delen 3 minuten.
  • Haal eruit, maar laat het bakvet in de pan.
  • Fruit gesneden uienringen van 6 uien in het overgebleven bakvet en voeg 50 gram bloem toe.
  • Schep dit om en laat in 5 minuten bruin en gaar worden.
  • Voeg 2 rundvleesbouillontabletten, 800 milliliter water, 6 kruidnagels en 4 gedroogde laurierblaadjes toe.
  • Breng het geheel al roerend aan de kook.
  • Neem de Bourgogne pan even van het vuur en voeg het vlees, 8 eetlepels azijn en 6 eetlepels ketjap manis toe.
  • Roer goed door en plaats met de deksel erop de pan 5 uur in een voorverwarmde oven van 140 graden.
  • Haal het laatste uur de deksel van de pan, zodat de saus kan indikken.
  • Verwijder na de oventijd de kruidnagels en de laurier en voeg naar smaak zout en peper toe.
  • Serveer met zelfgemaakte aardappelpuree en geniet op een koude dag ultiem van dit winterse gerechtje!

Bekijk de producten of neem contact op

Ben jij benieuwd geworden naar de braadpannen? Neem hier dan een kijkje bij alle braadpannen die we bij Like2Cook in ons assortiment hebben. Heb jij vragen of behoefte aan wat professioneel advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.