Gezond koken doe je met Greenpan

Gezond koken doe je met Greenpan

We hebben een nieuw merk in ons assortiment: Greenpan! In deze blog maak je kennis met de duurzame, gezonde pannen van Greenpan. Wil jij gezond eten? Dan is het ook belangrijk dat je gezond kookt. Dankzij de keramische anti-aanbaklaag weet je zeker dat je gezond kookt. Benieuwd naar alle eigenschappen en voordelen van Greenpan? Lees dan snel verder en ontdek de milieubewuste pannen van Greenpan.  

Duurzaam en gezond

Een goede pan is onmisbaar in de keuken. De juiste pannen stellen je in staat om de meest heerlijke gerechten te bereiden. Niet alleen wat je eet is belangrijk voor je gezondheid, maar ook waarmee je kookt. Dit weet Greenpan als geen ander! Greenpan is een innovatief en duurzaam merk voor iedereen die écht gezond wil koken. De revolutionaire pannen van Greenpan beschikken over een gezonde anti-aanbaklaag. Deze is gemaakt op basis van zand en bevat geen schadelijke chemische stoffen. Hierdoor loop je tijdens het koken geen risico op het inademen van giftige dampen bij oververhitting. De anti-aanbaklaag van Greenpan is goed voor milieu en lichaam. Het Greenpan team zit niet stil en blijft innoveren om de anti-aanbaklaag te perfectioneren. Bovendien zijn de Greenpan pannen op iedere warmtebron te gebruiken, ook op inductie.  

Producten

Greenpan heeft diverse stijlvolle collecties duurzame pannen. Van een koekenpan en vispan tot aan een hapjespan en grillpan: Greenpan heeft een ruime collectie kwalitatieve pannen. Bij Like2Cook vind je de hoogwaardige Barcelona serie en Featherweights serie van Greenpan. Welke serie pannen past bij jouw kookstijl en interieur?

Barcelona serie

De Barcelona serie is ontworpen om een leven lang mee te gaan. De Barcelona pannen zijn gemaakt van aluminium en hierdoor dus makkelijk te verplaatsen. Daarnaast hebben de pannen een roestvrijstalen steel die aangenaam in de hand ligt. Dankzij de elegante uitstraling passen de Barcelona pannen van Greenpan bovendien goed in een moderne keuken. De Barcelona serie pannen zijn voorzien van Evershine technologie. Deze technologie beschermt je pannen tegen verkleuring door hitte. Hierdoor blijven je pannen er gloednieuw uitzien!

Featherweights serie

Houd je juist van een retro design? Dan zijn de Greenpan pannen uit de Featherweights serie een goede keuze. De Featherweights collectie combineert het stijlvolle retro design met de nieuwste technologie. De naam van deze collectie zegt het natuurlijk al: de pannen zijn een stuk lichter dan andere pannen. Dankzij het gietaluminium materiaal zijn de Featherweights pannen 50% lichter dan gietijzeren pannen. Bovendien zorgt gietaluminium voor een snelle en gelijkmatige warmteverdeling. Zo wordt jouw gerecht perfect gegaard!

Neem een kijkje tussen de pannen van Greenpan

Wil je ook duurzaam en gezond koken? Dan mogen de pannen van Greenpan in jouw keuken niet ontbreken! Bekijk de stijlvolle collecties in onze webshop en laat je verrassen door de mooie designs en duurzame eigenschappen. Als jij jouw Greenpan pannen bij Like2Cook bestelt, profiteer je van vele voordelen! Zo geniet je bij besteding vanaf €50,- van gratis verzending en zorgen we voor een snelle bezorging. Wil je graag meer informatie over Greenpan of heb je een vraag over onze service? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!