Het is tijd om naar buiten te gaan!

Het is tijd om naar buiten te gaan!

Het wordt alsmaar mooier weer en het is zonde om met dat mooie weer binnen te zitten. Ga dus vooral lekker naar buiten als het kan. Like2Cook denkt hierin graag met je mee. Wij hebben namelijk genoeg keukenproducten om buiten te gebruiken. Wil je wat inspiratie opdoen? Lees dan verder. 

Tip 1. Lekker barbecueën

Wij Nederlanders zijn dol op barbecueën als het zonnetje eenmaal gaat schijnen. En terecht ook! Het is een hele gezellige manier van koken en eten. Bij Like2Cook vind je tools om lekker te barbecueën. De elektrische barbecues van Fritel zorgen ervoor dat elke barbecue geslaagd is. Deze barbecues bestaan uit een elektrische barbecue en tafelgrill barbecue in één. De Fritel Elektrische BBQ en tafelgrill BBQ 2246 is dankzij haar compacte formaat ideaal voor kleinere terrassen of tuinen en is geschikt voor 2 tot 6 personen. Is het even niet zulk lekker weer? Dat is geen probleem met de barbecues van Fritel! Je kunt namelijk de tafelgrill loskoppelen van de barbecue. Hierdoor kun je de grill ook binnenshuis gebruiken. Dit is ook ideaal voor het makkelijk opbergen van de barbecue. De grillplaten zijn daarnaast vaatwasserbestendig, waardoor het en schoonmaken van de barbecues kinderspel is. 

Tip 2. Picknicken met bruisend water

Met dit mooie weer kun je natuurlijk ook lekker gaan picknicken (uiteraard in overeenstemming met de richtlijnen van het RIVM). En wat is er verfrissender dan heerlijk bruisend water dat je ook nog eens zelf hebt gemaakt? Met een bruiswater machine maak jij op een verantwoorde en simpele manier jouw eigen bruiswater. Het grootste voordeel van een sodastream is de duurzaamheid. Je hoeft namelijk geen plastic flessen met bruisend water meer in de winkel te kopen. Je gebruikt bij een sodastream een petfles die afsluitbaar is en dus ook handig is om mee te nemen. Ideaal voor een picknick!

Tip 3. Lekker wijntje drinken in de tuin

Helaas kunnen we voorlopig geen terrasjes meer pakken, maar dat geeft des te meer reden om goede wijnglazen in huis te halen. Met de beste wijnglazen van Zalto kun je heerlijk in de tuin genieten van een wijntje. Zalto is namelijk een merk dat unieke, elegante en mondgeblazen glazen voor ieder type wijnliefhebber maakt. Voor het proeven van de beste wijnen heb je de juiste wijnglazen nodig zodat alle aroma’s, accenten en smaken zich kunnen ontplooien. De glazen van dit merk zijn extra dun, zodat de wijn beter zijn oorspronkelijke temperatuur behoudt zonder beïnvloeding van de omgeving. In het assortiment van Zalto vind je onder andere waterglazen, universele glazen, champagneglazen, dessert wijn glazen, digestiefglazen, bourgogne glazen, bordeaux glazen en witte wijnglazen. Het pareltje van dit merk is toch wel het Zalto Omega glas. De kelk van dit glas is vergelijkbaar met de Burgunder, maar ligt dan op tafel. Het bijzondere is dat dit glas geen voet heeft. 

Bekijk de producten

Heb je na het lezen van deze blog inspiratie opgedaan om lekker naar buiten te gaan? Bekijk dan onze BBQ’s, bruiswater machine en wijnglazen om optimaal te kunnen genieten van het lekkere weer. Heb je een vraag over onze producten of service? Of wil je graag wat persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord en helpen je graag!