KitchenAid K400 blender

Nieuw: KitchenAid K400 blenders

Een van onze lievelingsmerken (KitchenAid) heeft een nieuwe serie blenders op de markt gebracht en dat laten wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Natuurlijk hebben wij de nieuwe KitchenAid K400 blenders opgenomen in het assortiment van Like2Cook. Wil je meer weten over deze innovatieve blenders? Lees deze blog dan gauw verder. We vertellen je over de kenmerken en de bijzonderheden van de blenders.

KitchenAid doet waar ze goed in is

De slogan van het geliefde merk KitchenAid is ‘Serious About Food’ en dat zie je in alle opzichten terug. De keukenapparaten van KitchenAid bieden namelijk optimaal genot in ieder keuken. En de nieuwe KitchenAid K400 blenders zijn daarbij geen uitzondering. Deze blender behoort tot de Artisan-lijn, een lijn met veel luxe die in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. KitchenAid brengt met deze blenders wederom een serie aan hoogwaardige keukenapparaten op de markt die in iedere keuken voor een hoger gebruiksgemak zorgt. Maar wat maakt de nieuwe KitchenAid K400 Artisan blender nu zo bijzonder?

KitchenAid K400 juicer

Ontworpen voor het leveren van de perfecte smaak

De K400 blender is een keukenapparaat dat je bij veel klusjes in de keuken helpt. Maar wat de K400 blender onderscheidt van andere blenders is de enorme kracht die erin zit. Zelfs de lastige of harde ingrediënten kun je eenvoudig mengen tot een superglad resultaat en de perfecte smaak. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om het mengsel wat groffer te maken. De blender is ontworpen om lastige ingrediënten zoals gemberwortel, compacte vruchten, fijne zaden, noten en bladgroenten zoals boerenkool moeiteloos fijn te maken. Je kunt er dus van alles mee bereiden: een verse salsa, verfrissende ijsdrankjes, gezonde smoothies, notenpasta en ga zo maar door. Je bedient de blender eenvoudig met de intuïtieve draaiknop voor precies de gewenste smaak en textuur. Geniet van zelfgemaakt creaties dankzij de nieuwste technieken die in deze blender verwerkt zijn.

Verkrijgbaar in meerdere kleuren

Naast het hoge gebruiksgemak en de luxe die de K400 blender te bieden heeft, geef je je keuken ook nog eens een verfrissende look met deze blender. De K400 heeft namelijk een erg stijlvol design en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kies je voor een blender die aansluit bij jouw interieur of misschien zelfs wel bij je andere KitchenAid keukenapparatuur. Enkele kleuren waarin de blender verkrijgbaar is zijn pistache, tingrijs, zijderoze, zwart en keizerrood. Maar daarnaast kun je nog kiezen uit vele andere kleuren. Eén ding is zeker: met een K400 blender van KitchenAid haal je een pronkstuk met karakter in huis. 

KitchenAid blender 5KSB4026

Bekijk de producten

Of je nu onderweg graag een vers sapje drinkt of zelf pittige soep wilt maken voor de lunch: met de nieuwe K400 blender van KitchenAid wordt het bereiden ervan kinderspel. Om nog meer uit het apparaat te halen zijn er diverse aanvullende accessoires verkijgbaar zoals een citruspers en persoonlijke mengbeker. Klinkt dit als een keukenapparaat voor jou? Bekijk de nieuwe K400 blenders van KitchenAid dan in onze webshop en laat je verrassen door de mooie kleuren van deze nieuwe serie blenders. Neem ook eens een kijkje in ons complete assortiment blenders. Wil je graag meer informatie of heb je een vraag over onze service? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!