Nieuw: Novis, jouw keukenhulp voor een gezonde levensstijl

Nieuw: Novis, jouw keukenhulp voor een gezonde levensstijl

In deze blog willen we je graag laten kennismaken met Novis. Vind jij een gezonde en natuurlijke levensstijl belangrijk, terwijl je wel graag van de lekkerste smaken geniet? En houd jij van unieke en stijlvolle designs? Dan zijn de producten van Novis misschien wel alles waar jij naar op zoek bent. Lees snel verder en ontdek de vele voordelen en eigenschappen van Novis.

Wat is Novis?

Novis is een veelzijdig merk dat diverse keukenapparaten aanbiedt. Het merk vindt zijn oorsprong aan het meer van Biel in Zwitserland, in het hart van de horlogevallei. Deze unieke locatie vormt de perfecte uitvalsbasis voor het maken van producten waarbij kwaliteit, design en functionaliteit op de eerste plaats staan. Novis maakt op een duurzame manier keukenapparatuur die het voor iedereen mogelijk en eenvoudig maakt om van gezonde én smaakvolle voeding te genieten. 

Gezonde voeding? Appeltje eitje met Novis

Ben jij dol op organic food? Novis ook: hun slogan is niet voor niks ‘We love vitamins’. Ze willen ook hun steentje bijdragen om jou te laten genieten van gezonde, vitaminerijke voeding. Daarom heeft Novis een aantal prachtige producten in hun assortiment, waarmee jij de heerlijkste sappen en smoothies maakt. Een perfect voorbeeld hiervan is de VitaJuicer. Deze sapcentrifuge beschikt over maar liefst vier sapfuncties. Daardoor maak jij van vers fruit en groentes smoothies die bomvol vitamines zitten en pers je eenvoudig citrusvruchten tot een heerlijk sapje. Dankzij de VitaTec technologie combineer je de diverse functies met elkaar, wat ervoor zorgt dat de voedingsstoffen van de fruit en groenten behouden blijft. Dit resulteert in een sapje of smoothie met tot wel 56% meer vitamines! Hetzelfde geldt voor de ProBlender, die met vijf vooraf ingesteld programma’s perfect korte metten maakt van elk ingrediënt. Dankzij de On the Go beker die bij deze blender zit, is dit product ideaal voor een drukke levensstijl. Nadat je je smoothie hebt gemaakt neem je deze beker er namelijk direct uit voor een vitamineboost onderweg naar je werk of studie.

Een kleur en design voor elke smaak

Iedereen heeft een andere smaak en daar heeft Novis ook rekening mee gehouden. De broodroosters en waterkokers van Novis zijn bijvoorbeeld voorzien van een minimalistisch, stijlvol, typisch Zwitsers design. De ProBlender en VitaJuicer zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor jij altijd een perfecte aanvulling voor in jouw keuken uitkiest. Heb jij een stoere en robuuste keuken? Dan zijn de mat zwarte ProBlender en VitaJuicer een topkeuze. Geef jij de voorkeur aan subtiel en elegant? Dan is de mat witte, keramiekachtige variant wellicht perfect voor jou. Wil jij liever een VitaJuicer die net zo kleurrijk is als de fruit en groenten die je hierin verwerkt tot een heerlijk sapje? Geen probleem, een variant uit de Happy Line geeft letterlijk en figuurlijk kleur aan jouw leven: van kersenrood tot appeltjesgroen. Voor welk apparaat en welke uitvoering je ook gaat, je bent verzekerd van topkwaliteit, een uniek design en intuïtieve functionaliteit.

Niet alleen lekker en mooi, ook duurzaam

Heb jij liefde voor de natuur en jouw omgeving hoog in het vaandel staan? Novis ook. Dat kan natuurlijk ook niet anders als je organisatie op zo’n prachtige plek in Zwitserland gevestigd is. Met hun keukenapparaten wil Novis het gebruik van seizoensgebonden, lokale en gezonde voeding stimuleren. Ook in hun apparatuur zie je de liefde voor de natuur goed terug. Zo zijn de behuizingen van duurzaam metaal gemaakt, zijn de aandrijvingen van de apparatuur energiezuinig en zijn de onderdelen van de keukenapparaten veelal recyclebaar. Zelfs bij de verpakking is rekening gehouden met een milieuvriendelijk ontwerp.

Bekijk de producten

We hebben in deze blog al een tipje van de sluier opgelicht, maar wil je meer weten over de keukenapparaten van Novis? Bekijk hier dan de producten in onze webshop. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.