KitchenAid espresso machine

Ontdek de nieuwe KitchenAid Espressomachine

Wil je thuis genieten van heerlijke Italiaanse espresso? Dan is de nieuwe espressomachine van KitchenAid de perfecte keuze. De 15 bar pomp zorgt voor optimale druk waardoor de koffie perfect smaakt. Drink de espresso puur of gebruik als basis voor een cappuccino of latte.

Semi-automatische espressomachine

Koffie is beleving. We laten het bereiden van de koffie niet langer over aan een barista maar willen thuis aan de slag om de perfecte koffie te maken. Dat lijkt best moeilijk maar met de semi-automatische espressomachine van Kitchenaid is dit niet langer een uitdaging. Dit espresso apparaat behoudt een optimale zettemperatuur wat heel belangrijk is voor de kwaliteit van de espresso. Hierdoor bereid je eenvoudig een authentiek smakende espresso bij je thuis.

De kwaliteit van koffie

Er zijn drie factoren die van invloed zijn op de kwaliteit van espresso koffie. Bij het instellen van de maalgraad moet de dosering van de koffie hetzelfde blijven om de gewenste koffiesterkte te verkrijgen. Bij het tampen is het belangrijk om een platte, gelijkmatige tamp te krijgen, om te voorkomen dat er waterkanaaltjes ontstaan. Temperatuurschommelingen kunnen van invloed zijn op de extractieniveaus en kunnen leiden tot een ongewenste smaak. Kitchenaid heeft deze belangrijke factoren meegenomen bij het ontwerp van de piston machine. Zoals bijvoorbeeld de Dual Smart Temperature Sensors, hiermee wordt de perfecte zettemperatuur behouden. Hierdoor kan elke thuis gebruiker een heerlijke koffie maken.

Van Espresso tot Cappuccino

Met de Kitchenaid espresso machine kun je meer dan een espresso maken. De espresso is heerlijk om puur te drinken maar ook een uitstekende basis voor tal van andere koffiedranken. Het veelzijdige stoompijpje van roestvrijstaal levert stoom voor het creëren van rijk schuim of warme melk voor het bereiden van cappuccino’s of lattes. Ook levert het stoompijpje heet water voor het maken van americano’s, warme chocolademelk of thee. Dit maakt de espressomachine veelzijdig.

Interesse in de KitchenAid espressomachine?

Bekijk dan de KitchenAid espressomachines in onze webshop? Hier vind je alle beschikbare kleuren. Heb je een keuze gemaakt? Plaats dan gemakkelijk je bestelling online en profiteer van de snelle verzending. Heb je liever een volautomaat? Bekijk dan ons assortiment met o.a. JURA. Wil je advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.