KitchenAid keukenmixer

Verveel je je of heb je tijd over? Ga lekker bakken!

Het Corona-virus zorgt er momenteel voor dat je veel meer tijd thuis doorbrengt en het kan dus goed zijn dat je je wel eens verveelt. Daar hebben wij de perfecte oplossing voor. Ga lekker de keuken in om te bakken! Probeer wat nieuwe baksels uit en geniet samen met je gezin of huisgenoten (of maak het lekker voor jezelf) van de heerlijke baksels. Like2Cook heeft daar natuurlijk de mooiste keukenapparaten en inspiratie voor.

Maak de lekkerste cupcakes en muffins

Cupcakes en muffins kun je in allerlei smaken maken en kun je zo gezond maken als je zelf wilt (Tip: leuk om te doen met de kinderen). Onmisbaar voor het maken van cupcakes en muffins zijn goede bakvormen. Bij Like2Cook hebben we allerlei verschillende soorten bakvormen die hier ideaal voor zijn. De KitchenAid muffinvormen zijn 2 muffinvormen waar je 6 muffins in kunt bakken, een handige set dus. Deze set is ook te gebruiken voor cupcakes. Wil jij in één keer alles in huis halen om lekkere baksels te maken? Dan is de KitchenAid set van 5 bakvormen écht iets voor jou! Deze complete 5-delige bakset is alles wat jij nodig hebt voor de mooiste bakcreaties. Deze set bestaat namelijk uit een kleine cakevorm, een ronde cakevorm, een vierkante cakevorm, een bakplaat en natuurlijk een muffinvorm voor 12 standaard muffins. Ga jij met het gezin bakken? Dan is een KitchenAid Family bakset erg leuk. In deze bakset zitten namelijk ook keukenschorten, vormen voor koekjes en een deegroller. 

KitchenAid bakvormen

Haal de overheerlijke geur van vers brood in huis

Weet je wel die overheerlijke geur als je bij de bakker naar binnenloopt? Die geur kun jij zelf in huis halen met onze hoogwaardige broodbakmachines. Het lekkerste brood bak je toch echt zelf. In ons assortiment vind je broodbakmachines van Panasonic, een gewaardeerd merk onder de broodbakmachines. Je eigen brood bakken heeft verschillende voordelen. Allereerst natuurlijk de overheerlijke, aangename geur van vers brood. Daarnaast kun je zelf het broodformaat, de broodsamenstelling en de korstkleuren kiezen zodat je het brood bakt dat precies aan jouw wensen voldoet. Met deze Panasonic broodbakmachine maak je ook verschillende glutenvrije broden en glutenvrij cake-, pasta- en pizzadeeg. Dankzij de geavanceerde bak- en kneed technologieën van de broodbakmachines uit onze collectie bak jij ongetwijfeld heerlijk vers brood met een knapperige korst. Met deze Panasonic broodbakmachine kun je zelfs vruchtenjam maken. Enorm veelzijdig dus, en leuk om met de verschillende programma’s te experimenteren. 

Bak heerlijke taarten

Wat zijn belangrijke benodigdheden voor het maken van taarten? Uiteraard taartvormen, maar ook zeker een keukenmachine kan hierbij heel goed van pas komen. Zoals je misschien al weet zijn we bij Like2Cook enorm fan van keukenmixers, omdat het alleskunners zijn. Je kunt ze voor allerlei gerechten en baksels gebruiken en ze bieden onwijs veel mogelijkheden. Bij het bakken van taarten moet je niet alleen denken aan de ongezonde taarten (die ook heel lekker zijn!), maar ook hartige taarten die je voor het avondeten kunt bereiden. 

Bekijk de producten

Heb jij wat tijd over en lijkt het je leuk om vaker te bakken? Bekijk dan de producten in onze webshop. Wij stellen ons assortiment heel zorgvuldig samen zodat jij ervan bent verzekerd dat je een product van hoogwaardige kwaliteit in huis haalt. Heb je een vraag over onze producten of service of wil je persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag! En mocht je na het lezen van deze blog de keuken in gaan, dan wensen we je veel bakplezier!