Welke Quooker neem jij in huis?

Welke Quooker neem jij in huis?

Met Quooker kies je voor een duurzaam, tijdbesparend en bovenal praktisch product. De Quooker is ideaal voor als je snel een kopje thee wilt zetten of tijd wil besparen tijdens het koken. Dankzij ons brede assortiment aan Quookers vind je eenvoudig de meest geschikte kraan en waterreservoir voor jouw woonsituatie en wensen. Benieuwd welke Quooker het beste bij jou past? Lees dan snel verder!

Flex of Fusion?

De Quooker kranen zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Allereerst kun je kiezen uit de Quooker Fusion en de Quooker Flex. De Fusion is een vaste kraan en kan 360 graden draaien. De Flex beschikt over een flexibele uittrekslang voor warm en koud water. Zo heb je extra bereik in de spoelbak. Deze kraan kan 270 graden draaien. Beide kranen zijn voorzien van een dubbelwandige uitloop, waardoor ze nooit te heet worden om vast te pakken. Daarnaast zijn de kranen voorzien van een handig dubbel-druk-draai-systeem en een lichtring, waardoor je nooit per ongeluk kokend water zal tappen. Tot slot hebben de Quooker kranen een druppelvormige, niet massieve waterstraal. Hiermee voorkom je verbrandingen en is de kraan extra gebruiksvriendelijk.  

Square of Round?

Naast het type kraan heb je ook nog keuze uit verschillende vormen en kleuren. De Quooker kranen zijn beschikbaar in een ronde en vierkante uitvoering. Ga je voor het klassieke round-model of de eigentijdse square-variant? Beide kranen staan prachtig in iedere keuken. Kies daarnaast uit drie verschillende kleuren, namelijk: zwart, rvs of chroom. De 3XBLK Quooker-kraan, een matzwart exemplaar, is op dit moment het meest populair. Deze kraan past in iedere interieurstijl.

Het beste waterreservoir

Naast de Quooker-kraan heb je ook nog een Quooker-waterreservoir nodig. Welk reservoir het beste bij jouw Quooker-kraan past is afhankelijk van jouw waterleiding en jouw wensen. Is er een warmwaterleiding aanwezig en hoef je niet lang te wachten tot het warme water de keukenkraan heeft bereikt? Dan is de PRO3-boiler het meest geschikt voor jouw keuken. Het PRO3-reservoir levert direct 3 liter kokend water. Moet je wel lang wachten op het warme water? Dan is de COMBI-boiler het meest geschikte model. Deze variant geeft direct 7 liter kokend water of 15 liter warm water (tot 60°C). Is er geen warmwaterleiding aanwezig? Dan is het COMBI+ waterreservoir jouw beste optie. De COMBI+ boiler wordt onder de Quooker kraan gemonteerd en geeft direct 7 liter kokend water en daarnaast ook nog eens onbeperkt warm water. Alle Quooker-boilers zijn extreem duurzaam. Dankzij het revolutionaire VAQ isolatiesysteem, is het apparaat extreem zuinig en compact. Je verbruikt slechts 5 cent per dag als deze op stand-by staat.

Quooker kraan kopen? 

Ben je helemaal overtuigd van de Quooker? Bekijk dan hier ons assortiment. Heb je de juiste Quooker kraan gevonden? Bestel deze dan eenvoudig en snel in onze webshop en profiteer van vele voordelen. Bij bestellingen boven de 100,- is de verzending gratis. Tot slot geniet je bij Like2Cook van een snelle bezorgservice. Heb je een vraag over de Quooker-kranen of over onze service? Neem dan contact op met onze klantenservice voor vrijblijvend advies. We helpen je graag!