bamix®

Het merk Bamix biedt met zijn staafmixers en keukenmachines optimaal comfort naar jouw keuken. 

 

Over bamix®

De uitvinding van de Bamix staafmixer in 1954 in Zwitserland is het begin van een kleine revolutie. Dankzij deze staafmixer kan je namelijk direct de mixer in de pan of bak gebruiken waar je je eten in bereidt. De keukenmachine werd hierdoor overbodig. Een staafmixer is onmisbaar voor het maken van de heerlijkste soepen of gewoon voor het fijnmalen van verse ingrediënten. De staafmixers van Bamix zijn zelfs geschikt voor het crushen van ijs en het pureren van groenten en fruit.

De Bamix staafmixers zijn populair vanwege de handige accessoires die erbij geleverd worden. In een mum van tijd is je staafmixer omgetoverd tot een volwaardige keukenmachine. De staafmixers bestaan uit één geheel en gebruiken directe aandrijving, waardoor ze bijzonder zuinig en stil zijn in gebruik, maar toch zeer krachtig. De producten zijn eenvoudig schoon te maken dankzij de waterafstotende behuizing en makkelijk op te bergen middels de bijgeleverde standaard. De knoppen zijn perfect te bedienen en dankzij de ergonomische handgrepen ligt de staafmixer perfect in je hand.

De belangrijkste technologieën

Wanneer je voor Bamix product kiest, kies je voor kwaliteit en een hoog gebruiksgemak. De nieuwste technologieën van dit merk lichten we hieronder voor je uit.

Gebruikt door topchefs

De hoge kwaliteit van Bamix garandeert een fantastische keukenhulp waar je jarenlang plezier van zult beleven. De staafmixers van Bamix zijn wereldwijd erg populair, dankzij de hoge kwaliteit en het optimale comfort wat de producten met zich meebrengen. Topchefs van over de hele wereld gebruiken niet voor niets een staafmixer van Bamix.

Gemaakt voor diverse toepassingen

In het ruime assortiment van Like2Cook vind je gegarandeerd een goede Bamix staafmixer voor het crushen van ijs voor in je cocktail, het pureren van groenten en fruit voor smoothies en het verkruimelen van koek voor het maken van de perfecte taartbodem. Voor vrijwel iedere toepassing is de staafmixers geschikt.

Verkrijgbaar in diverse kleuren en designs

De staafmixers zijn in verschillende kleuren en modellen verkrijgbaar, zodat het apparaat gegarandeerd past bij jouw interieur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lichtgroene, zilveren of zelfs gouden staafmixer?

Eenvoudige reiniging

Door de buitengewone waterdichtheid van de Bamix producten, kunnen deze in enkele seconden worden gereinigd onder stromend water.

 

Bekijk de producten

Is een product van dit merk wat voor jou? Bekijk dan het ruime assortiment in de webshop. Heb je jouw perfecte Bamix product gevonden? Plaats je bestelling gemakkelijk online en profiteer van gratis verzending bij een bestelling boven de 100 euro. Like2Cook is een geautoriseerd Bamix dealer. Wil je een advies op maat? Neem gerust contact met ons op.