BergHOFF

Heb jij een geïntegreerd afzuigsysteem zoals bijvoorbeeld BORA en ben je op zoek naar pannen die uitzonderlijke prestaties leveren? Dan is BergHOFF het merk dat je zoekt. Hieronder lees je meer over dit innovatieve merk.

Over BergHOFF

Het internationale merk BergHOFF staat bekend om de creatie en productie van geavanceerde keukenontwerpen, en dan met name pannen. BergHOFF zorgt ervoor dat jouw dagelijkse kookervaringen nóg leuker, makkelijker, aangenamer en unieker zijn. Doordat dit merk design met innovatie combineert geniet jij van pannen van de beste kwaliteit. Bovendien zijn de pannen van dit merk erg gebruiksvriendelijk. BergHOFF onderscheidt zich van andere merken door haar klanten de beste ontwerpen te leveren tegen de best mogelijke prijzen. BergHOFF biedt de volledige kookervaring met een verrassend assortiment aan kwaliteitsproducten.

De belangrijkste technologieën

Hieronder lichten we enkele nieuwe technologieën van dit merk voor je uit.

 

Geniaal in zijn eenvoud

De downdraft pannen zijn speciaal ontworpen voor een kookplaat met een geïntegreerd afzuigsysteem. De downdraft pannen hebben een zijdelings stoomventiel in de siliconen rand van het deksel. Hierdoor zijn de pannen super slim. Het enige wat je hoeft te doen is de pan juist positioneren met het ventiel in de richting van het ingebouwde afzuigsysteem. De kookgeuren en -dampen worden dan automatisch in de juiste richting gestuurd. Het resultaat: een efficiëntere afzuiging met minder vochtige damp en minder ongewenste geurtjes in je keuken of woonruimte.

Energiezuinig koken

De pannen van BergHOFF zijn uitermate geschikt voor energiezuinig koken. Het unieke systeem van BergHOFF voorkomt veel warmteverlies. En omdat de kookdampen en -geuren rechtstreeks naar het geïntegreerde afzuigsysteem worden geleid, kun je het afzuigsysteem gerust wat zachter zetten. De bijpassende glazen deksel heeft geïntegreerde luchtkanalen in de siliconen rand om de luchtstroom te stimuleren. Je kunt de deksels dan ook gebruiken om de pannen af te sluiten (zodat het langer warm blijft), om het verwarmingsproces te versnellen en om de warmte en de smaken in de pan te houden tijdens het koken. Bovendien is de innoverende technologie wereldwijd gepatenteerd.

Smaakvol design

De pannen van dit merk hebben een smaakvol, elegant en simplistisch design. Op iedere pan past een bijpassende glazen deksel met siliconen rand. Hierdoor haal je niet alleen een product van uitzonderlijk hoge kwaliteit in huis, maar ook een bijzonder elegant product. De pannen van dit merk zijn verkrijgbaar in verschillende handige sets.

 

Bekijk de producten

Is BergHOFF een merk dat bij jou past? Bekijk dan het assortiment van dit merk in de webshop van Like2Cook. Bestel vervolgens heel eenvoudig en snel jouw favoriete product(en) online. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling snel thuis geleverd wordt (bij besteding vanaf €100,- is de levering gratis). Heb je nog vragen over de producten van BergHOFF of onze service? Of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag.