Clean Pro

Het merk Clean Pro biedt met zijn schoonmaakartikelen een compleet aanbod om de complete keuken te reinigen. Ontdek de unieke producten met optimale gebruikerservaring bij Like2Cook.

Over Clean Pro

De Clean Pro onderhoudsproducten zijn speciaal ontwikkeld om complete keukens te reinigen en onderhouden. Met de producten van Clean Pro maak je jouw werkblad, keukenkastjes en apparatuur snel, efficiënt en grondig schoon. Bekijk de diverse onderhouds- en reinigingsproducten in het assortiment van Like2Cook direct.

De belangrijkste kenmerken

Wanneer je voor Clean Pro kiest, kies je voor kwaliteit, milieu- en gebruiksvriendelijke producten. De voordelen van dit merk lichten we hieronder voor je uit. 

Snel en streeploos reinigen

De Clean Pro foam is een universele en unieke schuimreiniger voor snel en streeploos reinigen. De foam verwijdert vervuiling op gladde oppervlakken als aanrechtbladen, kastjes, keramische kookplaten, oven, magnetron, koffiezetapparaat, tegels, RVS afzuigkap, ramen, spiegels enz.

Hardnekkige verontreiniging

De Clean Pro dieptereiniger verwijdert hardnekkige verontreiniging. Vernevel het te behandelen oppervlak en laat een paar minuten inwerken. Veeg het vervolgens droog met de Clean Pro Micro max doek blauw.

Milieu- en gebruiksvriendelijk

De producten van Clean Pro zijn Milieu- en gebruiksvriendelijk. De Foam is NSF-gecertificeerd A1 en de Deep Clean is NSF-gercertiviceerd met 0% VOC. De Deep Clean is een licht alkalisch reinigingsproduct op waterbasis en gebaseerd op fruitoliën.


Is Clean Pro een merk dat goed bij jou past? Bekijk dan het ruime assortiment in de webshop. Heb je het juiste Clean Pro product gevonden? Plaats je bestelling gemakkelijk online en profiteer van gratis verzending bij een bestelling boven de 100 euro. Like2Cook is een geautoriseerd Clean Pro dealer. Wil je een advies? Neem gerust contact met ons op.