Crock-Pot

Het merk Crock-Pot geniet je zonder enig moeite van de heerlijkste en gezondste gerechten. Ontdek de unieke producten met optimale gebruikerservaring bij Like2Cook.

 

Over Crock-Pot

Met een slowcooker van Crock-Pot geniet je van gezonde gerechten. Slowcooking is een techniek waarbij ingrediënten langzaam en op een lage temperatuur gaar gestoomd worden. Hierdoor blijven mineralen, vitamines en aroma’s behouden en ben jij verzekerd van een gezonde, voedzame maaltijd. Het werkt onwijs simpel: voeg al je ingrediënten met een beperkte hoeveelheid vocht in de pan toe en een paar uur later heb je een heerlijke maaltijd op tafel gezet.

Laat je niet afschrikken doordat het wat langer duurt voor je gerecht klaar is. Zet bijvoorbeeld ’s ochtends voordat je naar je werk gaat de pan aan en wanneer je terugkomt van het werk is je keuken gevuld met heerlijke geuren en ben je klaar om te tafelen. Bovendien kan het gerecht niet aanbranden, omdat de temperatuur niet boven de 90 graden kan komen. Een Crock-Pot kun je voor veel soorten gerechten gebruiken, maar is het meest geschikt voor sudderen, stoven en koken. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke stoofpot of een gezonde groentesoep.

De belangrijkste technologieën

Wanneer je voor Crock-Pot kiest, kies je voor kwaliteit, design en een hoog gebruiksgemak. De voordelen van dit merk lichten we hieronder voor je uit. 

Verantwoord genieten

Doordat de Crock-Pot veel minder energie verbruikt dan traditioneel koken is dit apparaat een verantwoorde keuze. De naam zegt het al, want een slowcooker zorgt ervoor dat je gerecht op een lage temperatuur over een langere tijd wordt bereid.

Voor het hele gezin

Aangezien de Crock-Pot slowcooker met timer een inhoud heeft tot 5 liter is koken voor meerdere personen ook geen probleem. Het hele gezin kan dus genieten van een gezonde, gevarieerde maaltijd. Moet je nog wachten op de kinderen die thuiskomen, maar is de Crock-Pot klaar met het bereiden van de maaltijd? Dat is geen probleem. Dankzij de warmhoudstand blijft het gerecht warm en kun je vervolgens gezellig met het hele gezin aan tafel.

Een eenvoudige werking

De slowcooker ziet eruit als een gewone pan met handvatten en een deksel. Alleen aan de achterkant van de pan zit een snoer met stekker en er zitten druk- en draaiknoppen aan de voorkant. De pan wordt hierdoor eenvoudig verwarmd en de lampjes geven aan of de slowcooker aanstaat.


Is Crock-Pot een merk dat goed bij jou past? Bekijk dan het ruime assortiment in de webshop. Heb je jouw perfecte Crock-Pot product gevonden? Plaats je bestelling gemakkelijk online en profiteer van gratis verzending bij een bestelling boven de 100 euro. Like2Cook is een geautoriseerd Crock-Pot dealer. Wil je een advies op maat? Neem gerust contact met ons op.