DUCQ

"Enrich your Kitchen" En zo bedoeld DUCQ het ook: DUCQ pannen zijn een verrijking voor je keuken. Kies je voor mooie koperen pannen of voor RVS downdraftpannen? Welke pannen je ook neemt, met DUCQ kies je niet alleen voor mooi maar ook voor kwaliteit.

Over DUCQ

Voor DUCQ is koken en dineren meer dan het bereiden van een maaltijd. Koken vraagt om aandacht, toewijding, de juiste ingrediënten én goede pannen. De 10 jaar lange ervaring helpt in het streven naar de perfecte pannen te ontwerpen en produceren met oog voor detail. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen. Zelfs de koperen pannen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op inductie.

De belangrijkste kenmerken

Wanneer je voor een pan van DUCQ kiest, kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. De pannen gaan jaren mee.
 

Downdraft pannen

De DUCQ downdraft pannen zijn speciaal ontworpen voor kookplaten met afzuiging zoals bijvoorbeeld BORA. Door de opening in de deksel worden kookdampen rechtstreeks afgevoerd naar de afzuiging in de kookplaat. De pannen zijn zowel in diverse complete sets als los verkrijgbaar.

Koperen Pannen

Echte chef koks koken met koperen pannen en waarom? Koper is de beste warmtegeleiding na zilver. De DUCQ koperen pannen zijn voorzien van een buitenlaag van puur koper. De binnenkant is van mat RVS, eenvoudig schoon te maken en beter bestand tegen krassen. DUCQ koperen pannen zijn niet alleen praktisch ze zijn ook een feest om naar te kijken en passen in iedere keuken.

Oog voor Detail

De pannen zijn met zorg ontworpen voor extra kookgemak. De omgevouwen rand voorkomt scherpe randen en druppen bij uitschenken. Aan de binnenzijde is een handige maatvoering zichtbaar. De ergonische handvatten zijn makkelijk vast te houden en blijven koel. Deze zijn bevestigd met RVS nagels zonder las verbindingen voor een maximale levensduur.

3 laags pannen

De RVS pannen bestaan uit 3 lagen. Een combinatie van inductiestaal, aluminium en roestvrijstaal aan de binnenzijde zorgt voor een extra sterke kwaliteit en lange levensduur. DUCQ geeft hier dan ook levenslange garantie op.

 

Bekijk de producten

Is een product van dit merk wat voor jou? Bekijk dan het ruime assortiment in de webshop. Heb je jouw perfecte DUCQ pan gevonden? Plaats je bestelling gemakkelijk online en profiteer van gratis verzending bij een bestelling boven de 100 euro. Like2Cook is een geautoriseerd DUCQ dealer. Wil je een advies op maat? Neem gerust contact met ons op.