Fritel

De producten van Fritel zijn met smaak bedacht: om voor een optimale smaakbeleving te zorgen in een stijlvol jasje. Meer weten over dit merk? Hieronder lees je meer informatie over Fritel.

Over Fritel

Fritel is een Belgisch familiebedrijf voor wie smaak heel erg belangrijk is. Het gaat dan niet alleen om een lekkere smaak, maar ook om een mooi en stijlvol design. De producten van dit merk hebben een duurzaam karakter doordat ze worden gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen. Dit merk heeft een uitgebreid assortiment aan keukenapparatuur voor verschillende doelgroepen, wat het voor iedereen toegankelijk maakt. 

De belangrijkste technologieën

Als je voor een product van Fritel kiest, dan kies je voor duurzaam, topkwaliteit en smaakvol design. Hieronder lichten we enkele nieuwe technologieën van dit merk voor je uit.

 

Kwaliteit en innovatie

Fritel is marktleider in België die kwalitatieve en innovatieve meerwaarde wil bieden aan consumenten. Dit zijn dan ook topics waar veel aandacht aan wordt besteed. Ieder product van Fritel wordt gemaakt van materialen van de beste kwaliteit. Daarnaast is ieder product voorzien van de nieuwste innovatie technologieën. Hierdoor geniet jij als consument extra lang van een verantwoord, duurzaam keukenapparaat van Fritel.

Unieke producten

Fritel produceert een aantal unieke producten, zoals de Dehydrator. Met dit innovatieve keukenapparaat droog je groenten, fruit, kruiden, vis en vlees. Dankzij het temperatuur controlesysteem (Dry Balance Technology) drogen de ingrediënten gelijkmatig. Een ideaal keukenapparaat voor het maken van gezonde snacks en het nuttig gebruiken van restjes.

Wafel liefhebber?

Fritel staat ook bekend om haar groot aantal mogelijkheden om wafels te maken. Dankzij de vele bakplaten die dit merk aanbiedt, kun jij bakken wat jij lekker vindt. Van normale wafels tot gevulde wafels en van madeleines en gaufrettes. De verschillende bakplaten zijn los te bestellen en eenvoudig te bevestigen op de combi wafelijzer van dit merk. Hierdoor kun je eindeloos variëren. Ideaal voor kinderen!

 

Bekijk de producten

Is Fritel een merk dat bij jou past? Bekijk dan het ruime assortiment van dit merk in de webshop van Like2Cook. Je bestelt vervolgens heel eenvoudig en snel jouw gekozen keukenapparatuur online. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling snel thuis geleverd wordt (bij besteding vanaf €100,- is de bezorgservice gratis). Heb je nog vragen over de producten van Fritel of wil je persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. WIj helpen je graag!