Kenwood

De producten van Kenwood zijn modern, stijlvol, efficiënt en gebruiksvriendelijk. Het zijn duurzame producten zodat jij er zo lang mogelijk van kunt genieten.

Over Kenwood

Kenwood is een Brits bedrijf dat al sinds 1947 vol trots geavanceerde, stijlvolle en efficiënte keukenapparatuur ontwerpt en produceert. Dankzij allerlei innovaties door de jaren heen zorgt Kenwood er tot op heden voor dat ieder Kenwood product het kookplezier vergroot en vergemakkelijkt. Dit allemaal zodat je keer op keer kunt genieten van een perfecte maaltijd. Met een blik op de toekomst blijven de consumenten voor Kenwood het middelpunt van de ontwikkelingen. De missie van Kenwood is dan ook om de consument te blijven verrassen en de ervaringen in de keuken zowel eenvoudiger als effectiever te maken. Dankzij leidende principes van kwaliteit, innovatie en design zijn de duurzame producten van Kenwood voor het leven. Maak kennis met dit verrassende merk. Like2Cook biedt een ruim assortiment Kenwood producten.

De belangrijkste technologieën

Wanneer je kiest voor producten van Kenwood, dan kies je voor gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoge producten met een elegant design. Alle producten van Kenwood zijn gemaakt van de beste materialen waarna ieder product afzonderlijk wordt getest. De nieuwste technologieën van dit merk lichten we hieronder voor je uit. 

 

De moderne Kenwood keukenmachine

Een keukenmachine van Kenwood is modern, gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit. Een Kenwood keukenmachine is bijzonder geschikt voor het kloppen, kneden en mengen van ingrediënten. Zo bereid je in een mum van tijd de heerlijkste en luchtigste gerechten zoals degen, taarten en nog veel meer. Een keukenmachine van Kenwood is de perfecte hulp voor in iedere keuken.

kMix premium keukenapparatuur

Kenwood heeft een apart assortiment dat bestaat uit premium keukenapparatuur. Bij de zogeheten kMix apparatuur staat kwaliteit, innovatie en design hoog in het vaandel. Dankzij het elegante design en de trendy kleuren wordt de kMix apparatuur al gauw het pronkstuk in jouw keuken. Het Kenwood kMix assortiment bestaat uit een keukenmachine, blender, staafmixer, handmixer, waterkoker, broodrooster en koffiezetapparaat.

De innovatieve Kenwood broodroosters

De Kenwood broodroosters zien er prachtig uit dankzij het elegante, opvallende design en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Maar daarnaast zijn de broodroosters voorzien van allerlei handige technologieën. Zo heeft het broodrooster zes bruiningsstanden en drie functies: een ontdooi-, opwarm- en annuleerfunctie. Daarnaast heeft het broodrooster een hoog uitneembare broodlift, zodat ook kleinere sneden brood geroosterd kunnen worden.

 

Bekijk de producten

Zijn de producten van dit merk wat voor jou? Bekijk dan het ruime assortiment van Kenwood in onze webshop. Bestel jouw favoriete product eenvoudig en snel online en profiteer van vele voordelen. Zo is de verzending gratis bij bestellingen boven €100,- en kun je bij ons retourneren binnen 14 dagen. Tot slot profiteer je van een snelle bezorgservice. Heb je een vraag over onze producten of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen je graag.