Miele

Miele

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1899 is Miele trouw aan haar merkbelofte "Immer Besser". Dit betekent altijd beter willen zijn. Kiezen voor Miele is een goede beslissing - en waarschijnlijk een beslissing voor het leven!

Over Miele

Miele is één van de meest populaire en gewilde merken. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. In Duitsland is Miele in 2018 zelfs uitgeroepen tot het beste merk aller tijden, in de ‘best brands’ ranglijst. Het is ook niet zo gek dat veel mensen voor een Miele apparaat kiezen. Miele staat naast duurzaamheid en kwaliteit ook voor betrouwbare techniek en milieuvriendelijkheid.

De belangrijkste kenmerken

Wanneer je voor een een volautomaat van Miele kiest, kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. 
 

Duurzaamheid

Voor Miele is duurzaam handelen traditioneel een van de belangrijkste waarden en een absolute voorwaarde voor economisch succes op de lange termijn. Miele is lid van Global Compact, een VN-initiatief ter bevordering van maatschappelijk verantwoord ondernemen, en ondertekenaar van het 'Charta der Vielfalt', het Duitse handvest voor diversiteit in het bedrijfsleven.

Kwaliteit

Al meer dan 120 jaar zijn perfecte resultaten ons uitgangspunt: je kunt vertrouwen op Miele. Wij testen alle producten zoals onze wasmachines, wasdrogers, vaatwassers en ovens uitvoerig op intensief en langdurig gebruik. We kunnen je daarmee unieke betrouwbaarheid en gemoedsrust bieden. Dit verklaart waarom Miele-klanten over de hele wereld trouw blijven aan hun merk en Miele aanbevelen aan anderen.

Service

Klanten van Miele krijgen een voorkeursbehandeling dankzij onze snelle en efficiënte after-sales service, die vele malen tot de beste in zijn branche is uitgeroepen. Als je gepersonaliseerde instructies nodig hebt voor het gebruik van het apparaat of voor het professioneel reinigen van je apparaten, zal Miele je graag thuis bezoeken.

Design

Miele gelooft in strakke lijnen, tijdloze elegantie en intuïtieve bediening. Of het nu gaat om een ​​conventionele draaischakelaar, discrete sensorbedieningen of een touch-display met een hoge resolutie: het bedienen van een Miele is zowel eenvoudig als leuk. Nergens anders vindt je zo'n vergelijkbare reeks zorgvuldig afgestemde designlijnen en kleuropties, passend bij de meest uiteenlopende frontjes van keukenmeubelen. Wat de stijl van uw keuken ook is: Miele is de perfecte match.

Bekijk de producten

Is een product van dit merk wat voor jou? Bekijk dan het ruime assortiment in de webshop. Heb je jouw perfecte Miele koffiemachine gevonden? Plaats je bestelling gemakkelijk online en profiteer van gratis verzending bij een bestelling boven de 100 euro. Like2Cook is een geautoriseerd Miele dealer. Wil je een advies op maat? Neem gerust contact met ons op.