Nordic Ware

Hoogwaardige bakvormen die jarenlang een onderdeel zullen zijn van de maaltijden en feesten van je gezin.

Over Nordic Ware

Nordic Ware, een inspirerend Amerikaans succesverhaal, werd in 1946 opgericht door een vastberaden vrouw en haar vindingrijke echtgenoot. Met slechts $500 op zak, een paar goede ideeën en de wens om een ​​eigen bedrijf op te zetten, werd een bescheiden keukengereibedrijf opgericht vanuit de kelder van hun huis in Minneapolis. Het bekendste item van Nordic Ware is ongetwijfeld de Bundt®-pan, die in meer dan 70 miljoen huishoudens over de hele wereld te vinden is. De Bundt®-cake het typische Amerikaanse dessert geworden - een dessert dat een traditie is geworden voor talloze bijeenkomsten en familiefeesten. Inmiddes bestaat het bedrijf 75 jaar en is het assortiment uitgebreid met talloze mooie items.

De belangrijkste kenmerken

Wanneer je voor een Nordic Ware product kiest, kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. De bakvormen gaan jaren mee.
 

Bundt® bakvorm

De Bundt® bakvorm is de meest bekende bakvorm en inmens populair. En dat is niet voor niets. De mooie vormen zorgen voor een extra feestelijk effect. De Nordic Ware bakvorm is gemaakt van hoogwaardig gegoten aluminium. Hierdoor blijven de scherpe vormen en details goed zichtbaar en geeft het een perfect bakresultaat.

Bundelettes

De populaire Bundt® bakvorm is ook in een mini variant verkrijgbaar: de Bundtlette. Gewoon geserveerd, met een warme crème anglaise, of besprenkeld met glazuur, deze bakvormen zijn ronduit spectaculair!

Thema bakvormen

De thema bakvormen van Nordic Ware zijn leuk voor de feestdagen of een kinderfeestje. Bak Frozen cakejes voor een kinderfeestje of Bunnny cakejes voor pasen. Zo maak je van elke gelegenheid een feestje.

Keukenhulpjes

Bij het bakken zijn goede keukenhulpjes onmisbaar. Nordic Ware heeft diverse handige tools ontwikkeld zoals de siliconen spatels of de thermometer. Met de thermometer kun je gemakkelijk de gaarheid van de cake testen. Wanneer de punt knalrood wordt is de cake gaar.

 

Bekijk de producten

Is een product van dit merk wat voor jou? Bekijk dan het ruime assortiment in de webshop. Heb je jouw perfecte Nordic Ware bakvorm gevonden? Plaats je bestelling gemakkelijk online en profiteer van gratis verzending bij een bestelling boven de 100 euro. Like2Cook is een geautoriseerd Nordic Ware dealer. Wil je een advies op maat? Neem gerust contact met ons op.