Novis

Vind jij jouw ecologische voetafdruk belangrijk? Wil jij jouw steentje bijdragen aan een duurzame wereld terwijl je er een keukenapparaat van topkwaliteit voor terugkrijgt? Dan is Novis een perfect merk voor jou. Lees hieronder verder voor meer informatie over dit merk.

Over Novis

Het begon allemaal in 2014 met een multifunctionele juicer waar jarenlang aan is gewerkt. Deze multifunctionele juicer wordt ook wel de Vita Juicer genoemd. Door Novis is vier jaar lang gewerkt aan dit keukenapparaat om een bepaald kwaliteitslevel te behalen, waarbij 140 prototypes zijn gemaakt en getest. Dit laat zien dat Novis alles op alles zet om ervoor te zorgen dat jij een product van hoogwaardige kwaliteit in huis krijgt. 

Daarnaast zet Novis zich enorm in voor duurzaamheid. Zo worden alleen de beste materialen gebruikt bij het produceren van de producten van dit merk, zodat jij er extra lang van geniet. Ook maakt Novis gebruik van energiezuinige motoren in haar keukenapparatuur en producten die geschikt zijn voor recycling. De verpakkingen van van dit merk zijn bijvoorbeeld ook zo ontwikkeld dat er zo min mogelijk materialen worden gebruikt. Vind jij jouw ecologische voetafdruk ook belangrijk? Dan past dit merk goed bij jou!

De belangrijkste technologieën

Als je voor Novis kiest, kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en een modern design. We lichten de nieuwste technologieën van dit merk hieronder voor je uit.

 

Zwitserse kwaliteit

De beste ingenieurs en ontwerpers op het gebied van keukenapparatuur uit Zwitserland werken samen aan de projecten van Novis. Met passie, aandacht voor detail en kwaliteitsbewustzijn ontwikkelen ze producten van Zwitserse kwaliteit. Dankzij de toewijding van deze experts geniet jij van super betrouwbare keukenproducten.

Veiligheid en functionaliteit

Modern design wordt bij Novis gecombineerd met de nieuwste Zwitserse technologie. De belangrijkste aspecten van de nieuwste Zwitserse technologie zijn veiligheid en functionaliteit, zodat jij op verantwoorde en eenvoudige wijze gebruik kan maken van de producten van dit merk.

Internationale onderscheidingen

Novis heeft een groot scala aan internationale onderscheidingen gekregen voor haar producten. Deze onderscheidingen bevestigen de sublieme prestaties van de producten van dit Zwitserse merk. Enkele voorbeelden zijn de German Design Award 2019 en de KitchenInnovation of the Year 2018.

 

Bekijk de producten

Is Novis een merk dat goed bij je past? Neem dan een kijkje in het ruime assortiment in de webshop van Like2Cook. Heb jij jouw favoriete Novis product gevonden? Bestel deze dan eenvoudig en snel online en profiteer van onze gratis bezorgservice bij besteding vanaf €100,-. Wil je persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!