Quooker

Met een Quooker in huis geniet je iedere dag van het beste kwaliteit water. Heet, koud, kokend, bruisend of gefilterd? Alles is mogelijk.

Over Quooker

Het merk Quooker is voortgekomen uit een familiebedrijf dat groeit door enthousiasme en ondernemerschap. Dit innovatieve merk heeft in 1970 de kokendwaterkraan uitgevonden en is hiermee niet meer weg te denken uit de keukenwereld. De kokendwaterkraan is dan ook een onmisbare tool in keukens over de hele wereld. Quooker was de allereerste kokendwaterkraan ter wereld en wordt nog steeds iedere dag verbeterd met de nieuwste technologieën.

Het grootste doel van Quooker is dan ook om te blijven vernieuwen. Dat doen zij onder meer door hun eigen productiemiddelen te ontwikkelen. Zoveel mogelijk particuliere keukens voorzien van kokend water, op een slimme en verantwoorde manier; dat is de ambitie van Quooker. Iedere dag wordt er in Ridderkerk met 250 man gewerkt aan de nieuwste technieken om de kranen nóg zuiniger, makkelijker en mooier te maken.

De belangrijkste technologieën

Aandacht voor mens en milieu

Het merk Quooker streeft in zijn productie voor optimale aandacht voor mens en milieu. Met een kokendwaterkraan van Quooker ben je verzekerd van een duurzaam product, dat wel vijftien tot twintig jaar mee kan. Niet alleen het product is duurzaam, ook streeft Quooker naar duurzaamheid op alle terreinen. Zo staat ook bij het hoofdkantoor en de fabriek duurzaamheid hoog in het vaandel.

Schoon water voor iedereen

In Nederland is het inmiddels een gewoonte dat we water kunnen tappen uit de kraan. Zelfs kokend water behoort tot de mogelijkheden. In andere delen ter wereld, zoals in Ethiopië is het helaas minder vanzelfsprekend. Quooker doneert daarom voor iedere verkochte Quooker Combi(+) 4200 liter drinkwater aan het goede doel.

Energiebesparend

De Quooker houdt, met een vacuümgeïsoleerd reservoir, het water altijd op een temperatuur van 110°C. De warmte kan nauwelijks uit het reservoir verdwijnen, waardoor de Quooker heel weinig energie nodig heeft om het water in het reservoir boven het kookpunt te bewaren.

Nu ook bruisend water tappen

Wil je alleen kokend water kunnen tappen, of ook koud en warm, koel bruisend en gefilterd water? Zelfs dat is mogelijk dankzij de nieuwste technologieën van Quooker.

 

Bekijk de producten

Is een kraan van het merk Quooker wat voor jou? Bekijk dan het ruime assortiment in de webshop. Heb je jouw perfecte Quooker product gevonden? Plaats je bestelling gemakkelijk online en profiteer van gratis verzending bij een bestelling boven de 100 euro. Like2Cook is een geautoriseerd Quooker dealer. Wil je een advies op maat? Neem gerust contact met ons op.