Quva

Met de innovatieve producten van Quva kun je beter omgaan met voedsel en draag je met gemak een steentje bij aan het verminderen van voedselverspilling. Quva heeft een uniek systeem bedacht om super snel en handig voedsel te vacumeren waardoor het tot 3x langer bewaard kan worden. Marineren binnen 10 minuten en sousvide koken als een chef bestaan ook tot de mogelijkheden! En met de speciale wijnstop blijft de geopende fles wijn nog dagen vol geuren en aroma's. 

Over Quva

"We geloven in vooruitgang en willen helpen de wereld een beetje beter te maken". Dat is waar Quva voor staat. 

In 2016 is Quva begonnen met het ontwikkelen van het Quva systeem. Met een team van ontwerpers, ingenieurs en liefhebbers van koken en goed eten is er hard gewerkt om tot de lancering te komen. Het resultaat is een elegant en praktisch apparaat waardoor het beter omgaan met voedsel ongemerkt onderdeel wordt van het dagelijkse leven. Quva is ontworpen in Nederland en wordt door een gerenommeerde producent gemaakt.

De belangrijkste technologieën

Wanneer je voor een Quva product kiest, kies je voor kwaliteit, en draag je een steentje bij aan een betere wereld. De nieuwste technologieën van dit merk lichten we hieronder voor je uit.
 

Quva Syteem

Goed voedsel verdient het om goed bereid en bewaard te worden en dat hoeft niet ingewikkeld en duur te zijn. Quva heeft een uniek systeem bedacht om super snel en handig voedsel te vacumeren waardoor het tot 3x langer bewaard kan worden.

Sous vide

Sous Vide koken als een chef! Er gaat tenslotte niets boven een mals stuk vlees of vis waarbij alle natuurlijke smaken en sappen bewaard zijn gebleven tijdens het proces. De Quva vacumeer zakken zijn geschikt voor sous vide bereiding.

Snel Marineren

De speciaal ontworpen Quva containers, gecombineerd met de Quva Marinate Mode maken het mogelijk om binnen tien minuten te marineren.

Innovatief design

Opvallen door juist niet op te vallen. Het pop-up deel van het apparaat is het enige element dat boven het keukenblad uitsteekt als je het wilt gebruiken. Bij geen gebruik is het mooi verzonken in het keukenblad en is alleen de RVS of mat zwarte metalen ring te zien. Quva gaat perfect op in je keuken. Snel, slim en elegant.

 

Bekijk de producten

Is een product van dit merk wat voor jou? Bekijk dan het ruime assortiment in de webshop. Heb je jouw perfecte Quva product gevonden? Plaats je bestelling gemakkelijk online en profiteer van gratis verzending bij een bestelling boven de 100 euro. Like2Cook is een geautoriseerd Quva dealer. Wil je een advies op maat? Neem gerust contact met ons op.