Serax Ottolenghi Feast Collectie

Met een overvloed aan kleuren, groenten prints en positieve vibes, weerspiegelt de gloednieuwe FEAST-collectie alles waar het design voor staat. Het handgeschilderde servies is vervaardigd uit keramiek dat is afgewerkt met een semiglazuur. De levendige kleuren en verschillende patronen roepen allemaal het typische Ottolenghi-gevoel op.

Over de Feast Collectie

De Brits-Israëlische chef-kok Yotam Ottolenghi maakte samen met de Siciliaanse ontwerper Ivo Bisignano deze expressieve collectie met een van de meest leuke momenten in gedachten: samenkomen met vrienden en familie, een hapje eten en verhalen uitwisselen. De verschillende grootte van de borden, de opvallende kleuren en de verschillende patronen zorgen allemaal voor dat typische Ottolenghi-gevoel van ‘uitbundige nonchalance’. Het gevoel van tafels die simpel maar tegelijk luxueus, en zelfs excentriek, zijn. 

De belangrijkste kenmerken

Wanneer je voor een product kiest uit de Serax Feast collectie van Ottolenghi, dan kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. 
 

Ottolenghi

Yotam Ottolenghi is de restaurateur en chef-kok van zes deli's en restaurants in Londen. Hij is de auteur van acht bestverkochte kookboeken. Zijn promotie van groenten, en ingrediënten die ooit als 'exotisch' werden beschouwd, heeft geleid tot wat sommigen 'het Ottolenghi-effect' noemen. Dit is een afkorting voor het creëren van een maaltijd vol kleur, smaak, overvloed en zonneschijn'. Dit effect zie je terug in de Feast servies Collectie.

Het ontwerp

Het verhaal van Ottolenghi is door de ontwerper vertaald naar de exclusieve Feast servieslijn. Eerlijk, expressief, gedurfd, vrolijk en kleurrijk zoals de gerechten van Yotam Ottolenghi. De Feast-collectie wordt gekenmerkt door een impulsief gebaar van een 'O'-vormige penseelstreek en stempels van groenten als artisjok, broccoli en paprika.

De Feast Collectie

De verschillende formaten borden, de felle kleuren en verschillende patronen roepen allemaal het typische Ottolenghi gevoel van 'schandalige nonchalance' op. Deze collectie viert het delen van liefdevol gemaakt eten rond een prachtig gedekte tafel. De borden zijn als verschillende kruiden. Het is de combinatie en verhouding van de verschillende componenten die de smaak bepalen.

 

Bekijk de producten

Is een product van dit merk wat voor jou? Bekijk dan het ruime assortiment in de webshop. Heb je jouw perfecte item uit de Ottolenghi Feast servies collectie gevonden? Plaats je bestelling gemakkelijk online en profiteer van gratis verzending bij een bestelling boven de 100 euro. Like2Cook is een geautoriseerd Serax dealer. Wil je een advies op maat? Neem gerust contact met ons op.