Smeg

Het merk Smeg biedt niet alleen optimaal comfort naar jouw keuken, maar dient ook als ware eyecatcher in de ruimte. Ontdek de unieke producten met optimale gebruikerservaring bij Like2Cook.

 

Over Smeg

Het Italiaanse familiebedrijf Smeg produceert design keukenapparatuur. Het innovatieve merk is gevestigd in de provincie Reggio Emilia, in de plaats Guastalla. Wereldwijd, en zo ook in Nederland, is het product erg populair. Al vele jaren biedt het merk elegante en stijlvolle producten, waarvan het design is voortgekomen uit een samenwerking met wereldwijd beroemde architecten. 

De klein huishoudelijke producten van Smeg zijn ontworpen in samenwerking met de architecten Matteo Bazzicalupo en Raffaella Mangiarotti. Deze producten bieden een unieke ervaring en nemen je mee terug naar de jaren ‘50. Bij Smeg staan zowel functionaliteit, als ergonomie, vormgeving en duurzaamheid hoog in het vaandel. 

De belangrijkste technologieën

Wanneer je voor Smeg kiest, kies je voor kwaliteit, design en een hoog gebruiksgemak. De nieuwste technologieën van dit merk lichten we hieronder voor je uit. 

Good Design Award voor de Slowjuicers

De innovatieve slowjuicers uit het assortiment van Smeg zijn in de prijzen gevallen vanwege het prachtige design. Het Chicago Athenaeum Museum en het European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies kenden een onderscheiding toe aan dit innovatieve product.

Innovatieve koffiemachines

De innovatieve koffiemachines van Smeg zijn eenvoudig te gebruiken. Dankzij de timers is het mogelijk de machine automatisch in te schakelen voordat je opstaat. Van espresso tot heel gewone koffie: deze koffiemachines bieden elke soort koffie. Daarnaast zijn ze een stijlvolle blikvanger in de keuken.

Verkrijgbaar in vele kleuren

De producten van Smeg zijn naast praktisch ook enorm stijlvol. Smeg producten zijn verkrijgbaar in vrijwel iedere kleur. Hierdoor zijn het ware blikvangers in de ruimte. Kies een kleur die past bij de rest van jouw interieur en maak van de ruimte een mooi en stijlvol geheel.

Wereldwijd actief

Vandaag de dag wordt Smeg geleid door de derde generatie van de familie Bertazzoni. Het merk is inmiddels internationaal vertegenwoordigd in meer dan 16 landen en op 5 continenten.

Bekijk de producten

Is Smeg een merk dat goed bij jou past? Bekijk dan het ruime assortiment in de webshop. Heb je jouw perfecte Smeg product gevonden? Plaats je bestelling gemakkelijk online en profiteer van gratis verzending bij een bestelling boven de 100 euro. Like2Cook is een geautoriseerd Smeg dealer. Wil je een advies op maat? Neem gerust contact met ons op.