Op aanvraag, mail naar info@like2cook.nl

€ 2.099,00
Kleur Chroom

Neem contact op voor de beste prijs! Inruil huidige Jura is mogelijk.
Tel. (0)76-532 05 47 of mail naar info@like2cook.nl

NIEUW MODEL!
Waar klanten, medewerkers en gasten van koffie genieten, heerst een prettige sfeer. Een waterreservoir met een inhoud van 3l, een bonenreservoir voor 500g koffiebonen en een koffieresidubak met een capaciteit van 25 porties maken van de elegante Professional-volautomaat een ideale oplossing op locaties waar dagelijks ca. 30 koffiespecialiteiten worden bereid.

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Retour binnen 14 dagen
  • Door 3273 klanten beoordeeld met een 9,4

WE8 Chroom (EA)

Koffiespecialiteiten voor de werkplek

Wie genot, een grote diversiteit aan koffiespecialiteiten en schoonheid op prijs stelt, maakt met de WE8 een uitstekende keuze. Een waterreservoir met een inhoud van 3 l, een bonenreservoir voor 500 g koffiebonen en een koffieresidubak met een capaciteit van 25 porties maken van de elegante Professional-volautomaat een ideale oplossing op locaties waar dagelijks ca. 30 koffiespecialiteiten worden bereid.

Innovatieve technologieën zorgen voor een ware revolutie op het gebied van koffiegenot. De One-Touch-functie tovert trendspecialiteiten zoals latte macchiato, flat white of cappuccino met één druk op de knop. Toetsen aan de voorzijde en een moderne TFT-display maken de bediening ook voor ongeoefende gebruikers uitermate eenvoudig.

Het heldere en puristische design, geaccentueerd door edel afgewerkte vlakken in Chrome, maakt de WE8 tot een waar highlight in iedere keuken.

2,2 %* meer aroma en gelijkblijvend hoge kwaliteit van de gemalen koffie gedurende de gehele levensduur zijn kenmerkend voor de professionele aroma-molen. De geperfectioneerde molengeometrie bereikt de optimale maalcurve. Dat wil zeggen: een hoger aandeel fijne deeltjes in de gemalen koffie garandeert een ideale smaakontplooiing.

De succesvolle kantoor-volautomaat is nog verder geperfectioneerd. Met de WE8 bereidt u nu in totaal 16 verschillende specialiteiten met één druk op de knop. Nieuwe verleidelijke opties zijn nu bovendien espresso macchiato, espresso doppio, koffie speciaal en water voor groene thee met één druk op de knop.

De nieuwe uitloop voor microschuimG2 is vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en blinkt uit met zijn look & feel. Speciaal ontwikkeld voor de bereiding van koffiespecialiteiten met melkschuim tovert hij cappuccino en andere specialiteiten steeds met de beste microschuimkwaliteit.

Aangezien de eisen per toepassingsgebied verschillen, biedt de WE8 tal van mogelijkheden voor programmering en individualisering. Zo kunnen poeder- en waterhoeveelheid volledig aan de persoonlijke voorkeuren en het gebruikte servies worden aangepast. Het is eveneens mogelijk om de voorkeur voor bepaalde koffiespecialiteiten in te stellen door andere koffiespecialiteiten te blokkeren. Desgewenst zijn er verschillende modi beschikbaar waarmee vooraf ingestelde waarden of vulhoeveelheden voor de kopjes pas kunnen worden gewijzigd nadat een bepaalde toetscombinatie is ingedrukt.

Meer informatie
EAN 7610917154197
Vermogen 1450 W
Afmeting (bxhxd) 29,5x41,9x44,4 cm
Water container 3L
Bonen reservoir 500 gr
Melkfunctie Ja
Theewaterfunctie Ja
Alternatieven Op zoek naar een vergelijkbaar product?
WE6 Piano Black (EA)

WE6 Piano Black (EA)

Speciale prijs € 1.499,00 Normale prijs € 1.599,00

Op aanvraag, mail naar info@like2cook.nl

WE8 Dark Inox (EA)

WE8 Dark Inox (EA)

€ 1.999,00

Op aanvraag, mail naar info@like2cook.nl