Op aanvraag, mail naar info@like2cook.nl

Speciale prijs € 1.499,00 Normale prijs € 1.599,00
Kleur Piano Black

Neem contact op voor de beste prijs! Inruil huidige Jura is mogelijk.

Waar klanten, medewerkers en gasten van koffie genieten, heerst een prettige sfeer. Koffie zorgt immers voor een ontspannen, communicatieve én productieve omgeving. Koffie stimuleert, inspireert en mobiliseert de creativiteit. Koffie is daarom op geen enkele werkplek weg te denken.

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Retour binnen 14 dagen
  • Door 3273 klanten beoordeeld met een 9,4

WE6 Piano Black (EA)

Waar klanten, medewerkers en gasten van koffie genieten, heerst een prettige sfeer. Koffie zorgt immers voor een ontspannen, communicatieve én productieve omgeving. Koffie stimuleert, inspireert en mobiliseert de creativiteit. Koffie is daarom op geen enkele werkplek weg te denken. De nieuwe WE6 beheerst op virtuoze wijze het hele scala van de koffieklassiekers: van ristretto en espresso tot café crème.

Een waterreservoir met een inhoud van drie liter, een bonenreservoir voor 500 gram koffiebonen en een koffieresidubak met een capaciteit van 25 porties maken van de elegante Professional-volautomaat een ideale oplossing op locaties waar dagelijks ongeveer 30 koffiespecialiteiten worden bereid. Innovatieve technologieën zorgen voor een ware revolutie op het gebied van koffiegenot. Toetsen aan de voorzijde en een moderne 2,8" kleurendisplay maken de bediening ook voor ongeoefende gebruikers uitermate eenvoudig. De draaiknop voor heetwater- en stoombereiding is volgens de nieuwste ergonomische inzichten net zo lang bijgewerkt tot de draaiknop bij alle testpersonen optimaal in de hand lag. Voor sommigen is dat wellicht een klein detail, voor ons is het een volgende stap op weg naar perfectie.

12,2 %* meer aroma en gelijkblijvend hoge kwaliteit van de gemalen koffie gedurende de gehele levensduur zijn kenmerkend voor de professionele aroma-molen. De geperfectioneerde molengeometrie bereikt de optimale maalcurve. Dat wil zeggen: een hoger aandeel fijne deeltjes in de gemalen koffie garandeert een ideale smaakontplooiing.

Reinheid en hygiëne zijn met name in bedrijven van cruciaal belang. Daarom zorgen geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma's, in combinatie met speciaal voor de volautomaten van JURA ontwikkelde reinigingsproducten, voor smetteloze hygiëne met één druk op de knop – gecertificeerd door TÜV Rheinland. Hierdoor is de WE6 ook voor bedrijven met een HACCP-concept* een uitstekende keuze.

Aangezien de eisen per toepassingsgebied verschillen, biedt de WE6 tal van mogelijkheden voor programmering en individualisering. Zo kunnen poeder- en waterhoeveelheid volledig aan de persoonlijke voorkeuren en het gebruikte servies worden aangepast. Het is eveneens mogelijk om de voorkeur voor bepaalde koffiespecialiteiten in te stellen door andere koffiespecialiteiten te blokkeren. Desgewenst zijn er verschillende modi beschikbaar waarmee vooraf ingestelde waarden of vulhoeveelheden voor de kopjes pas kunnen worden gewijzigd nadat een bepaalde toetscombinatie is ingedrukt. Abusievelijk verkeerde bediening uitgesloten.

Meer informatie
EAN 7610917154173
Vermogen 1450 W
Afmeting (bxhxd) 29,5 x 41,9 x 44,4 cm
Lengte snoer 1,1 m
Water container 3L
Bonen reservoir 500 gr
Melkfunctie Ja
Theewaterfunctie Ja
Alternatieven Op zoek naar een vergelijkbaar product?
WE8 Dark Inox (EA)

WE8 Dark Inox (EA)

€ 1.999,00

Op aanvraag, mail naar info@like2cook.nl

WE8 Chroom (EA)

WE8 Chroom (EA)

€ 2.099,00

Op aanvraag, mail naar info@like2cook.nl

X6 Dark Inox (EA)

X6 Dark Inox (EA)

Speciale prijs € 2.499,00 Normale prijs € 2.692,25

Op aanvraag, mail naar info@like2cook.nl