Op voorraad, voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

€ 15,50

Het multimes is het belangrijkste en het meest veelzijdige onderdeel van bamix staafmixer.

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Retour binnen 14 dagen
  • Door 3273 klanten beoordeeld met een 9,4

Bamix Multimes 3000.001

Dit veelzijdige onderdeel gebruikt u voor het fijnhakken van rauw en bevroren fruit, groenten, grote hoeveelheden kervel en peterselie, gekookte soepen en sausen, babyvoeding en zware degen. Het multimesje is gemaakt van roestrvij staal in hoge kwaliteit, is vaatwasbestendig en past op alle bamix apparaten, ongeacht het type of de leeftijd van het apparaat. Hulpstukjes van de bamix zijn niet scherp met uitzondering van het vleesmes. U kunt ze rechtstreeks in een kookpot gebruiken, om overgieten te vermijden.

Toepassingen: soepen, tapenades, guacamole, ijsroom, sorbets, compotes, smoothies, milkshakes, ...

Gebruik

Bij zachte, vloeibare of gekookte substanties houdt u de bamix iets schuin in de kom of pan en schakelt het pas in als u het multimes in de substantie heeft geduwd. Aan laten staan tot alles fijn genoeg is. Harde groenten, harde en bevroren vruchten, maar ook vlees, vis en rauwe aardappelen moet u eerst in ca. 2 cm grote stukken snijden. Gebruik steeds een hoge, smalle kom of beker. Zet het ingeschakelde multimes op de harde ingredienten (niet duwen of drukken) en laat het mes erdoorheen draaien. Hebt u een flinke hoeveelheid te verwerken, maak dan eerst een deel fijn en voeg de rest geleidelijk bij.

Rauwkost hakken

Snijd de groenten grof voor, doe de stukken in een hoge kom en hak ze fijn met het multimes. Zet de bamix net op de substantie, als hiervoor beschreven. Blijven stampen tot de groenten fijn genoeg zijn.

Meer informatie
EAN 7610497621683