Barbecue

Leukste cadeaus voor vaderdag

Het is alweer bijna vaderdag (21 juni), dus het is weer tijd om de vaders in het zonnetje te zetten. Like2Cook heeft de mooiste producten om cadeau te geven. We laten er een aantal zien in deze blog. Benieuwd? Lees dan verder.

Fritel barbecue

De beste vaderdagcadeaus zijn de cadeaus waar je zelf stiekem ook van mee kan genieten. En wat is er nu gezelliger en lekkerder dan een barbecue? Een barbecue van Fritel is dan ook een echte aanrader en we vertellen je waarom: de barbecues van Fritel zijn namelijk elektrisch en hebben een groot grilloppervlak die je eenvoudig loskoppelt van het barbecue frame. Hierdoor is de barbecue extra makkelijk in gebruik en kun je de grillplaat zowel binnen als buiten gebruiken. De temperatuur is daarnaast makkelijk te regelen. Het zijn toch vaak de vaders die voor perfect gegaard vlees zorgen tijdens een barbecue, dus hoe ideaal is een gebruiksvriendelijke barbecue dan? Geen gedoe meer met kolen of gas, stop simpelweg de stekker in het stopcontact en het bakken en braden kan beginnen. Bekijk hier het complete assortiment van barbecues.

Grilleye Pro+ wifi thermometer

Houdt de vader aan wie jij een cadeau wilt geven van experimenteren en perfect vlees, gevogelte of vis garen? Dan is een Grilleye thermometer een super leuk cadeau om te geven. Ook deze gadget zorgt ervoor dat het leven van de bakkende vader wat makkelijker wordt. De thermometer van Grilleye stop je namelijk in het vlees en zodra het vlees van binnen de juiste temperatuur heeft bereikt ontvang je een berichtje op je smartphone. De temperatuur kun je natuurlijk ook gewoon op de meter zelf aflezen. Lijkt je dit een goed cadeau? Bekijk dan hier de Grilleye thermometer

Jura volautomaten

Een koffieautomaat is een cadeau dat regelmatig wordt gegeven met vaderdag, omdat veel vaders een lekker bakje koffie goed kunnen waarderen. Maar met een Jura volautomaat zul je hem versteld doen staan. Het is een absolute topper voor iemand die het verschil proeft tussen lekkere koffie en echt goede koffie. De volautomaten beschikken vaak over verschillende koffiespecialiteiten, afhankelijk van het model dat je kiest. Ook zijn er mogelijkheden om gepersonaliseerde instellingen op te slaan zodat met één druk op de knop jouw favoriete kop koffie wordt bereid. Wil jij jouw vader verrassen met een geweldig cadeau? Bekijk dan de volautomaten van Jura. Twijfel je over welke volautomaat je het beste kunt kiezen? Neem dan gerust contact met ons op.  

JURA volautomaat

KitchenAid mixer

We kunnen maar niet genoeg aandacht besteden aan de multifunctionele KitchenAid keukenmixers. Dit keukenapparaat biedt onwijs veel extra handjes in de keuken. Je kunt er echt van alles mee dankzij accessoires die je er los bij kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan een voedselmolen om zelf hamburgers of worstjes te maken. Ook pasta maken kun je zelf met verschillende opzetstukjes. 

Tip: Staat jouw vader niet graag in de keuken, maar houdt hij wel van lekker eten? Dan kun je de KitchenAid mixer nog steeds als vaderdag cadeau geven als je zegt dat hij er lekker van mag meegenieten ;-). Lijkt je dit wat? Bekijk dan de KitchenAid keukenmixers en accessoires.

Bestel jouw vaderdag cadeau bij Like2Cook

Hopelijk heb je wat leuke inspiratie opgedaan voor een uniek vaderdag cadeau waar je hem ongetwijfeld blij mee maakt. Je kunt natuurlijk ook nog een kijkje nemen tussen onze cadeautips. Heb je vragen over onze producten of service of wil je dat we met je meedenken? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!  

Populaire vaderdag cadeaus

Meest verkochte producten van dit moment
JURA D4 Piano Black 15221

JURA D4 Piano Black 15221

€ 749,00
Tijdelijk niet leverbaar