Servies Serax Feast Ottolenghi

Servies Serax Feast Ottolenghi

Het Serax Feast servies van Ottolenghi maakt van uw gerecht een waar feestmaal. De felle kleuren in combinatie met de unieke vormgeving en bijzondere prints geeft een bijzonder effect tijdens het tafelen. Uw maaltijden komen prachtig tot zijn recht in het Servies Serax Feast van Ottolenghi.

Het Ottolenghi-effect

Yotam Ottolenghi is een Brits-Israëlische chef-kok en restaurateur in Londen. Daarnaast heeft hij acht veel verkochte kookboeken op zijn naam. Hij is dan ook bekend van het zogeheten ‘Ottolenghi-effect’. In zijn recepten maakt hij graag gebruik van exotische groente en de Midden-Oosterse keuken. Hoewel het best ingewikkelde recepten zijn, legt Ottolenghi graag de nadruk op simpel en positieve vibes.

Vreugdevolle ervaringen

De auteur en chef-kok creëert graag maaltijden vol kleur, smaak, overvloed en zonneschijnen met een nadruk op groenten. Maar Ottolenghi benadrukt ook de positieve ervaring van het gezamenlijk eten. Het vreugdevolle gevoel wanneer je samenkomt met je vrienden of familie om te genieten van een heerlijke maaltijd en verhalen met elkaar uitwisselen. Het zijn de ervaringen die Ottolenghi wil laten ervaren met zijn Feast servies collectie.

Gedurfd en kleurrijk uiterlijk

Samen met de Italiaanse kunstenaar Ivo Bisignano ontwierp Ottolenghi een expressieve servies collectie. Met een overvloed aan kleuren, groenteprints en positieve vibes weerspiegelt het gloednieuwe Feast servies alles waar Ottolenghi voor staat. Eerlijk, expressief, gedurfd en kleurrijk – net zoals de gerechten van Yotam Ottolenghi. De Feast servies collectie is gemaakt van duurzaam materiaal en bevat diverse groenteprints: van broccoli tot artisjok.

Een bijzondere collectie

Er zijn verschillende soorten servies verkrijgbaar in de Feast collectie van Ottolenghi. Zo bevat de collectie unieke glazen en vrolijke kommetjes, zijn er kleurrijke borden met diverse patronen en kunt u ook voor fleurige koffiekopjes bij de Feast servies collectie terecht. Ook aan handige accessoires ontbreekt het niet. Kijk bijvoorbeeld eens naar dit unieke dienblad, of de zwarte staander

Bekijk de producten

Is het servies van Yotam Ottolenghi’s Feast collectie iets voor jou? Bekijk het ruime assortiment op onze webshop. Heb je jouw perfecte item uit de Ottolenghi Feast servies collectie gevonden? Plaats je bestelling gemakkelijk online en profiteer van gratis verzending bij een bestelling boven de 100 euro. Like2Cook is een geautoriseerd Serax dealer. Wil je een advies op maat? Neem gerust contact met ons op.