SMEG handmixer

De veelzijdige handmixer van SMEG

Ontdek de nieuwe stijlvolle handmixer van SMEG. Dit apparaat is niet alleen handig maar ook veelzijdig door de diverse meegeleverde accessoires. Zo maak je in een handomdraai slagroom, cakebeslag, koekjes of pizzadeeg.

Jaren 50 design

Deze nieuwkomer van SMEG is voorzien van het jaren 50 design waar SMEG bekend om staat. De HMF01 handmixer is ontworpen door Matteo Bazzicalupo en Raffaella Mangiarotti. De mooie vormen en kleuren zorgen ervoor dat dit apparaat een mooie aanvulling in de keuken is.

Uitgebreide accessoires

De handmixer wordt geleverd met diverse accessoires die handig kunnen worden opgeborgen in het stoffen zakje. Hierdoor heb je altijd alles bij de hand en kun je zo aan de slag. De verschillende haken en gardes zijn geschikt voor meerdere toepassingen. Zo zijn de 2 draadgardes voor luchtige texturen zoals slagroom of eiwit. Voor bereidingen van halfharde degen als biscuits en taartbodems gebruik je de 2 platte gardes. Tot slot zijn er nog 2 deeghaken, deze zijn geschikt voor het maken van een gistdeeg. Denk hierbij aan pizza of brooddeeg. 

Gebruiksvriendelijk

Een handmixer moet functioneel zijn en vooral niet ingewikkeld. Gelukkig hebben de ontwerpers hier rekening mee gehouden. De handmixer heeft twee functieknoppen waarmee je tot wel 9 snelheidsniveaus kunt selecteren voor het mixen, kloppen en het activeren van de turbo functie. Het bedieningspaneel heeft een verlicht led-display waarop de gebruikstijd en snelheid worden weergegeven. Zodra het product is uitgeschakeld is dit niet meer zichtbaar. Het fraaie chrome, ergonomische handvat ligt stevig in de hand terwijl je een minimum aan geluid en trillingen ervaart. De antislip-pootjes zorgen ervoor dat je de mixer gemakkelijk weg kunt zetten. De handmixer kan rechtop worden gezet indien niet in gebruikt. De flexibele snoer zorgt voor maximaal comfort tijdens gebruik.

Bekijk de handmixers

Lijkt deze handmixer jou iets? Bekijk dan het complete assortiment in onze webshop. Hier vind je alle beschikbare kleuren, van classy zwart tot gedurfd rood. Heb je een keuze gemaakt? Plaats dan gemakkelijk je bestelling online en profiteer van de snelle gratis verzending. Like2Cook is een officiële SMEG dealer. Bij ons is het volledige SMEG assortiment beschikbaar. Wil je advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen u graag!