Vier het voorjaar met keukenapparatuur in pasteltinten

Vier het voorjaar met keukenapparatuur in pasteltinten

De lente staat weer voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is voor frisse kleuren in de keuken. En wat past er beter bij de lente dan vrolijke pastelkleurtjes? Like2Cook heeft veel producten in mooie pasteltinten die hier perfect bij passen. De frisse pasteltinten brengen jouw keuken tot leven. Voel jij de lentekriebels al? Wij wel en daarom hebben we voor jou de mooiste producten op een rij gezet. 

Smeg en KitchenAid

Zowel KitchenAid als Smeg produceren producten in diverse mooie kleuren en beiden merken staan daar ook om bekend. Met de apparaten van KitchenAid en Smeg haal je gegarandeerd een blikvanger in huis. Je herkent ze makkelijk aan de typische KitchenAid pasteltinten en Smeg pasteltinten. Zo geven kleuren zoals pastelroze, mintgroen, lichtblauw en zachtgeel jouw keuken een vrolijke uitstraling. Maar naast deze frisse pasteltinten hebben deze merken uiteraard ook meer neutrale kleuren in hun assortiment. 

Smeg broodroosters

Smeg is een Italiaans merk dat met Italiaans design en unieke kleuren jouw keuken tot leven brengt. Smeg tovert een simpel broodrooster om tot een pronkstuk in jouw keuken. De Smeg broodroosters zijn in talloze kleuren verkrijgbaar. Smeg pasteltinten zijn bijvoorbeeld pastelblauw, watergroen en roze. Of wat dacht je van de typische Smeg mint kleur? De Smeg mint kleur zorgt voor een frisse, zuivere sfeer in de keuken. Ben je benieuwd naar de kleurrijke broodroosters van dit merk? Bekijk dan hier de Smeg broodroosters

SMEG voorjaar

Smeg keukenmachines

Ook met de luxe keukenmachines van Smeg geniet je van topkwaliteit in een uniek jasje. Een Smeg keukenmachine is direct te herkennen aan opvallende kleuren en ronde vormgeving. Met name de rustige pastelkleuren van de Smeg keukenmachines nemen je mee terug in de tijd. Dankzij de uitgebreide keuze kun jij een kleur kiezen die perfect in jouw keuken past. Ook de keukenmachine is verkrijgbaar in de Smeg mint kleur (ook wel watergroen genoemd). Dit is een gangbare kleur die klasse en frisheid uitstraalt. Ben je meer op zoek naar een zachte kleur? Kies dan voor een Smeg pastelroze tint. 

KitchenAid keukenmixers

Als KitchenAid ergens om bekend staat, dan is het wel om de hoogwaardige KitchenAid keukenmachines. Naast dat deze keukenmachines een iconisch design hebben, zijn ze ook verkrijgbaar in diverse, opvallende kleuren. Dus ben je op zoek naar een keukenmachine van KitchenAid in pastel kleuren? Dan zit je hier helemaal goed. De keukenmixer is bijvoorbeeld verkrijgbaar in dried rose, ijsblauw, pistache, silk pink, pastelgeel, misty blue en ga zo maar door. Bekijk ons volledige aanbod KitchenAid keukenmachines voor alle kleuren en designs. 

Kitchenaid voorjaar

KitchenAid waterkokers

Een waterkoker staat meestal op het aanrechtblad. Waarom kies je dan niet voor een waterkoker die lekker opvalt in de keuken? Het geeft je keuken namelijk meteen een andere uitstraling. Als je kiest voor de KitchenAid pasteltinten brengt het frisheid in jouw keuken. De waterkokers van KitchenAid hebben pastelkleuren als pistache, parelmoer en blue velvet. Ben je benieuwd naar alle kleuren? Bekijk dan het assortiment KitchenAid waterkokers

Bekijk de producten

Zie jij het zitten om de frisse, zachte pastelkleuren in jouw keuken te halen? Bekijk dan alle producten van KitchenAid en Smeg en je vindt ongetwijfeld een keukenapparaat die jouw keuken leven inblaast. Dankzij de ruime keuze in kleuren vind je altijd wel een kleur die bij jou past. Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij voorzien je graag van extra informatie en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.