Het perfecte zachtgekookte eitje. De beste bechamelsaus. Hartverwarmende chocolademelk. Je krijgt het allemaal voor elkaar in een steelpan met keramische antiaanbaklaag. Kiezen voor een steelpan van GreenPan is kiezen voor gezond koken zonder kleven, in een handomdraai en zonder knoeien.
Koken met een steelpan van GreenPan is altijd gezonder. De keramische antiaanbaklaag is namelijk gemaakt op basis van natuurlijke materialen. Geen schadelijke stoffen in je pan, geen giftige dampen in je keuken. En omdat je minder olie of boter nodig hebt om er een lekker potje van te maken, zijn onze steelpannen extra lief voor je lijf. Lang roeren hoeft ook niet, want een keramische antiaanbaklaag wordt sneller warm en is nog sneller weer schoon. Zo bespaar je energie én spierkracht en krijg je extra veel tijd om te genieten aan tafel.
Op welke plaat je ook kookt, je keramische steelpan presteert zoals het hoort. Snel en efficiënt, dankzij de Magneto-inductietechnologie. Zonder wiebelen, dankzij de dikke bodem. Zonder knoeien, dankzij de comfortabele greep en de handige randen. Ook in de oven en de afwasmachine geeft je keramische steelpan geen krimp. Comfort en duurzaamheid troef, dus. Koken, afgieten, uitschenken: dankzij GreenPan weet je helemaal hoe de vork in de steel zit.
EAN | 4895156640226 |
---|---|
Materiaal | Hard anodized |