Op voorraad, voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

€ 99,00

Luchtig licht en veelzijdig. Voor warm en koud melkschuim.

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Retour binnen 14 dagen
  • Door 3273 klanten beoordeeld met een 9,4

JURA Automatische Melkopschuimer 24019

Met fris melkschuim met fijne poriën uit de JURA melkopschuimer, kunnen specialiteiten zoals de flat white voor het eerst ook koud worden bereid. 

De heldere, strakke vorm, de doordachte look & feel, evenals de geselecteerde materialen van de sublieme schuimklopper, zorgen voor een bijzonder eenvoudig gebruik en een optimale hygiëne. Uitgerust met twee opzetstukken, bereid deze koude, warme of warme melk en melkschuim via één enkele knop.

Als aanvulling van elke koffiemachine zowel als hulp voor alle liefhebbers van specialiteiten met melk, worden met de melkopschuimer van JURA de recept-ideeën en barista-hoogstandjes veelzijdiger dan ooit.

Als decoratie of als belangrijke basis luchtig romig melkschuim brengt de trendspecialiteiten de nodige frisheid en lichtheid. Koud, warm of heet, de melkopschuimer tovert lekkernijen voor elk seizoen. Een warme chocolade in de winter, een fruitige Cold Romanoff in de lente, een verfrissende Iced Flat White in de zomer of een Iced Chai Latte in de herfst.

De toevoerleiding en de opzetstukken kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in het voetstuk. Met afmetingen van 13 x 21 cm vindt de melkopschuimer gemakkelijk een plaatsje in iedere keukenkast. 

Meer informatie
EAN 7610917240197
Vermogen 550 W
Afmeting 12,5 x 20,9 x 12,5 cm
Garantie 2 jaar