Op voorraad, voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

€ 14,49

Door het gebruik van de CLARIS filterpatroon hebt u steeds vers gefilterd, heerlijk koffie- en theewater.

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Retour binnen 14 dagen
  • Door 2907 klanten beoordeeld met een 9,4

Jura Claris filter White 60209

CLARIS White werkt volgens het professionele tegenstroomprincipe, en filtert altijd exact de waterhoeveelheid die nodig is voor de bereiding. Dankzij de revolutionaire formule kunnen de filterpatronen wereldwijd en dus met ieder type leidingwater worden gebruikt. Het aangepaste granulaat filtert kalk op een te allen tijde optimale hoeveelheid (zelfs bij een lage waterhardheid) en reduceert alle schadelijke stoffen op een ongekend efficiënte wijze. Belangrijke smaakgevers zoals mineralen en fluoriden worden daarbij volledig behouden. Door de optimale kalkstabilisatie en de efficiënte filtering van schadelijke stoffen is het resultaat een optimale waterkwaliteit voor een perfect koffiearoma.

Mits correct gebruikt, maakt CLARIS ontkalken compleet overbodig. Dit verhoogt het comfort en bespaart u waardevolle tijd. Schone leidingen, verwarmingselementen en een pomp zonder kalkafzettingen verlengen de levensduur van uw volautomaat aantoonbaar, en leveren een bijdrage aan het waardebehoud van de volautomaat.
Alleen originele CLARIS filterpatronen zijn qua samenstelling en doorstroomgedrag perfect afgestemd op de volautomaten van JURA. Let bij aankoop van de filter daarom op het kwaliteitslabel van JURA. Dat betaalt zich terug.

De CLARIS filterpatroon is speciaal ontwikkeld voor volautomaten voor koffiespecialiteiten van JURA, is koffieneutraal en wordt direct in het waterreservoir geplaatst.

Meer informatie
EAN 7610917602094
Geschikt voor Jura volautomaten waarbij de filterhouder in het waterreservoir zwart is.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jura Claris filter White 60209

Uw waardering