Op voorraad, voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

€ 13,99

Minitabletten voor het reinigen van het melksysteem. Navulfles voor 30 reinigingen.

Eén handgreep voor de perfecte hygiëne. Eenvoudig in gebruik en altijd juist gedoseerd. Navulling voor de JURA dispenser 24158.

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Retour binnen 14 dagen
  • Door 3273 klanten beoordeeld met een 9,4

JURA Melksysteemreiniger navulling (minitabletten) 24157

Dankzij de technologie voor microschuim van JURA kunnen koffiespecialiteiten zoals latte macchiato, cappuccino, espresso macchiato of flat white op het allerhoogste niveau worden bereid. Om ervoor te zorgen dat dit ook zo blijft, is de melksysteemreiniger in de vorm van minitabs ontwikkeld. In combinatie met het automatische reinigingsprogramma verwijderen ze melkvetten en eiwitten uiterst effectief. De hierdoor altijd hygiënisch schone leidingen garanderen een luchtig en fluweelzacht melkschuimresultaat met fijne poriën.

Een uitgesproken eco-intelligentie is voor JURA net zo belangrijk als het duurzame gebruik van grondstoffen en energie. Daarom kiest JURA ook voor de originele melksysteemreiniger voor een uitsluitend fosfaatvrije samenstelling. De geoptimaliseerde formule garandeert een TÜV-gecertificeerde hygiëne voor uw melksysteem, tegelijk met de bescherming van het milieu.

Navulfles voor 30 reinigingen.

Meer informatie
EAN 7610917241576