Op voorraad, voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Speciale prijs € 99,00 Normale prijs € 119,00

Ideaal om zachte vruchten en gekookte groenten te pureren. Dit accessoire zeeft het voedsel tot puree en scheidt de pitten, steeltjes en schillen van het gezeefde voedsel.

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Retour binnen 14 dagen
  • Door 3273 klanten beoordeeld met een 9,4

KitchenAid Fruit- en groentezeef 5KSMFVSP

Ideaal om zachte vruchten en gekookte groenten te pureren. Maak jam, puree, soepen en desserts. Dit accessoire zeeft het voedsel tot puree en scheidt de pitten, steeltjes en schillen van het gezeefde voedsel.

De5KSMFVSP bestaat uit een zeefbak met transparant schild, grote spiraal en zeefkegel.

Experimenteer met je favoriete ingrediënten om je eigen jam, puree, sauzen, compotes of babyvoeding te maken. Het accessoire gebruikt het motorvermogen van de KitchenAid mixer/keukenrobot om fruit en groente moeiteloos te zeven en te pureren.

De fruit- en groentezeef maakt gebruik van de voedselmolen om ingrediënten eerst kleiner te maken. Vervolgens verwijdert de zeefkegel alle schillen en steeltjes voor een perfect gladde textuur.

Je kunt hem gebruiken voor tomaten, citroenen en allerlei andere ingrediënten. Plaats de kegel, de zeefbak en het spatdeksel op de KitchenAid voedselmolen (afzonderlijk verkrijgbaar) om zacht fruit en gekookte groente te verwerken. Je hoeft geen schillen of pitten te verwijderen. Doe je groente of fruit in de vultrechter en de fruit- en groentezeef van KitchenAid maakt een perfecte puree.

Let op! Dit accessoire moet bevestigd worden op de voedselmolen 5KSMFGA. Deze wordt niet meegeleverd.

Meer informatie
EAN 5413184602987
Geschikt voor Keukenmixers 5KSM125, 5KSM175 en 5KSM7580
Garantie 2 jaar