Op voorraad, voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Speciale prijs € 159,95 Normale prijs € 179,00

Dit is een accessoire voor de Kitchenaid mixer. De zeef met weegschaal is een alles-in-één hulpstuk voor handenvrij, automatisch zeven en wegen in combinatie met de keukenmixer.

 

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Retour binnen 14 dagen
  • Door 3273 klanten beoordeeld met een 9,4

KitchenAid Accessoire Zeef met weegschaal 5KSMSFTA

De Kitchenaid zeef met weegschaal is een alles-in-één hulpstuk voor handenvrij, automatisch zeven en wegen. Het zorgt eenvoudig voor consistente resultaten door geleidelijk gezeefde en afgewogen ingrediënten in de mengkom te verwerken. Verpakt in handige compacte opbergdoos.

 Dit accessoire meet de ingrediënten nauwkeurig af en zeeft ze goed, want dit zijn de eerste vereisten voor het verkrijgen van een homogeen mengsel en perfecte bakresultaten En het verkort de voorbereidings- en schoonmaaktijd, zodat u eenvoudig achter elkaar heerlijke, luchtige resultaten kunt bekomen.

Met de geïntegreerde digitale weegschaal meet je de ingrediënten af op basis van gewicht voor een grotere nauwkeurigheid wat cruciaal is voor het bakresultaat. De weegschaal kan met de meegeleverde weegplaat ook apart op het aanrecht worden gebruikt.

Giet langzaam ingrediënten in de kom terwijl de mixer in werking is voor een optimaal resultaat. 
Giet keurig afgewogen en gezeefde ingrediënten in de mengkom.
Laat toe om ingrediënten in een andere kom op te vangen zonder te morsen en minder schalen/borden vuil te maken, en voorkomt zo wanorde op het aanrecht.

Standaardaccessoires:

  • trechter
  • digitale weegschaal
  • verwijderbare zeef
  • trechtergeleider

Let op: dit is alleen het accessoire, de KitchenAid keukenmixer is niet inbegrepen.

Meer informatie
EAN 5413184410025
Afmeting 27,5 x 12,8 x 19,7 cm
Materiaal Gepolijst rvs / RVS / ABS
Garantie 2 jaar