Op voorraad, voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

€ 95,00

Glazen voor de echte wijnliefhebber! Als je de beste wijnen ter wereld wilt proeven, heb je het juiste wijnglas nodig zodat alle tonen, aroma's en smaken zich kunnen ontplooien.

Hét glas voor Bordeaux wijnen en bordeaux blends! Maar ook voor elke andere rode wijn die geconcentreerd is, mooi fruit bezit en/of stevige tannines. 

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Retour binnen 14 dagen
  • Door 3273 klanten beoordeeld met een 9,4

Zalto Bordeaux glas (2 st)

Hét glas voor Bordeaux wijnen en bordeaux blends! Maar ook voor elke andere rode wijn die geconcentreerd is, mooi fruit bezit en/of stevige tannines. Het unieke design van dit glas, misschien wel het mooiste glas van Zalto, brengt een mooie harmonie tussen de wijn zijn potentie, concentratie, extractie en tannines. Naast de wijnen uit Bordeaux ook buitengewoon goed met Brunello di Montalcino, Montrachet, cabernet sauvignon, merlot, syrah etc.. Laat je niet door de naam leiden, zelfs pinot noir en nebbiolo voelen zich thuis in het glas.

De wijnglazen van Zalto vallen op door hun gewicht, de ultradunne steel en vooral doordat ze een fantastische expressie van de wijn geven. De glazen zijn mondgeblazen. De kristallen glazen zijn loodvrij en ondanks dat ze zo dun zijn, zijn ze ijzersterk. Het is zelfs zo dat Zalto adviseert de glazen in de vaatwasser te wassen om barsten te voorkomen.

Het is belangrijk dat het wijnglas zo dun mogelijk wordt gesponnen. Wanneer het glas dun is, kan de wijn beter zijn originele temperatuur behouden – zonder te worden beïnvloed door de omgeving.

*Let op dit product kan niet worden geretourneerd!

Meer informatie
EAN 0793573619037