Op voorraad, voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

€ 99,00

Glazen voor de echte wijnliefhebber! Als je de beste wijnen ter wereld wilt proeven, heb je het juiste wijnglas nodig zodat alle tonen, aroma's en smaken zich kunnen ontplooien.

Het grootste en breedste glas van Zalto. Voor verfijnde wijnen met veel expressie. Door zijn vorm accentueert hij het fruit en de zoetheid daarvan in de geur.

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Retour binnen 14 dagen
  • Door 3273 klanten beoordeeld met een 9,4

Zalto Bourgogne glas (2 st)

Het grootste en breedste glas van Zalto. Voor verfijnde wijnen met veel expressie. Door zijn vorm accentueert hij het fruit en de zoetheid daarvan in de geur. Daardoor bijzonder geschikt voor geconcentreerde wijnen uit hoger en/of noordelijker gelegen regio's. Denk bijvoorbeeld aan Bourgogne, Piëmonte (zowel nebbiolo als barbera), grüner veltliner en chardonnay van hoog niveau.

De wijnglazen van Zalto vallen op door hun gewicht, de ultradunne steel en vooral doordat ze een fantastische expressie van de wijn geven. De glazen zijn mondgeblazen. De kristallen glazen zijn loodvrij en ondanks dat ze zo dun zijn, zijn ze ijzersterk. Het is zelfs zo dat Zalto adviseert de glazen in de vaatwasser te wassen om barsten te voorkomen.

Het is belangrijk dat het wijnglas zo dun mogelijk wordt gesponnen. Wanneer het glas dun is, kan de wijn beter zijn originele temperatuur behouden – zonder te worden beïnvloed door de omgeving.

*Let op dit product kan niet worden geretourneerd!

Meer informatie
EAN 0793573619044