Maak thuiswerken aangenaam!

Maak thuiswerken aangenaam!

Thuiswerken is deze periode de norm. Om deze tijd door te komen is het belangrijk om je werkplek home office ready te maken. Geniet van een heerlijke kop koffie, maak een lekkere tosti of geniet van een gezonde smoothie om jezelf een boost te geven. Like2Cook biedt de beste producten om thuis werken aangenaam te maken. Lees snel verder en ontdek de beste home office producten van Like2Cook!

De beste koffiemachines

Een goede kop koffie is voor veel mensen essentieel. Onder het harde werken is het belangrijk om regelmatig een welverdiende pauze te nemen. Houd je van een cappuccino, latte macchiato of cortado? De juiste koffiemachine stelt je in staat om te genieten van een heerlijke koffiespecialiteit. Wil jij een volautomaat, filter koffiezetapparaat of pistonmachine? Weet je nog niet goed welk koffieapparaat je wil, neem dan een kijkje op onze adviespagina. Ook vind je hier uitleg over verschillende merken. Met een JURA koffiemachine ben je iedere dag weer verzekerd van een smaakvolle kop koffie. Daarnaast zijn de JURA koffiemachines ook nog eens zeer stijlvol en duurzaam. Kortom, met een JURA koffiemachine in huis geniet je van een heerlijke kop koffie en een elegant design. 

Geniet van een luxe boterham

Zorg voor variatie met je ontbijt of lunch door te kiezen voor een luxe boterham. Met een tostiapparaat of broodrooster zet je in een handomdraai een heerlijke krokante boterham op tafel. Maak tussen het werken door tijd voor een lekkere lunch. Maak jij een traditionele tosti met ham en kaas of ga je voor een gezonde tosti met kip en avocado? Met broodroosters en tosti apparaten van SMEG en Kitchenaid haal je een hoogwaardig keukenapparaat in huis. Tegenwoordig kan een broodrooster veel meer dan alleen het roosteren van je boterham. Sommige broodroosters hebben namelijk handige toevoegingen, zoals een ontdooifunctie, kruimellade en broodlift. Zo geniet je met een broodrooster van extra gemak in de keuken. 

Boost je immuunsysteem met een lekkere smoothie

Jouw immuunsysteem kan in deze tijd wel een extra boost gebruiken. Met behulp van een blender maak je een gezonde, verrukkelijke smoothie klaar. Het ideale van een smoothie is dat deze zeer snel klaar is. Zo kun je tussendoor even van je werkplek af om een smakelijke smoothie te bereiden. Maak bijvoorbeeld een tropische smoothie met banaan en mango. Voeg hier vervolgens 200 ml kokosmelk en 250 ml sinaasappelsap aan je zit weer boordevol energie. Ook kun je eenvoudig genieten van een groene smoothie. Een groene smoothie is de perfecte manier om op een simpele en lekkere manier veel groenten binnen te krijgen. In ons ruime assortiment vind je hoge kwaliteit blenders van merken als SMEG en Kitchenaid. Vind jouw favoriet in onze webshop. 

Vind de beste keukenapparaten bij Like2Cook

Om tijdens het thuiswerken toch een aangename plek te creëren hopen we dat we je wat ideeën hebben gegeven. Bekijk alle handige apparaten van Like2Cook in onze webshop. Heb je vragen over de producten? Neem dan contact op met een van onze online adviseurs.