NIEUW: De Smeg (ontbijt)serie in matte kleuren

NIEUW: De Smeg (ontbijt)serie in matte kleuren

Je kent Smeg vast wel: het traditionele, Italiaanse merk dat keukenapparaten met een uniek jaren ‘50 design op de markt brengt. Als geheugenopfrisser kun je hier de producten van Smeg bekijken. Smeg komt nu met iets nieuws, namelijk een (ontbijt)serie in prachtig matte kleuren. We vertellen je in deze blog graag meer over deze nieuwe serie.

Over Smeg

Waan je in Italiaanse sferen met de producten van Smeg. Dit merk staat bekend om haar kleurrijke collectie en haar unieke jaren ‘50 design. Bovendien kenmerken de producten van dit merk zich door de uitzonderlijke prestaties. Zo ben je met Smeg dus verzekerd van een keukenapparaat van topkwaliteit. We hebben al meerdere blogs geschreven over dit prachtige merk. Lees bijvoorbeeld ‘Trend: retro keukenapparatuur’ en ‘Vier het voorjaar met keukenapparatuur in pasteltinten’. Bij Like2Cook zijn we dol op dit merk, en dat is niet voor niets. 

Broodroosters met matte afwerking

Er zijn nu ook broodroosters van Smeg verkrijgbaar in een chique, unieke matte afwerking. Voor welke variant ga jij? Het Smeg broodrooster in mat zwart, mat champagne of mat wit? Het zijn drie prachtexemplaren die een zichtbare plek verdienen in de keuken. Berg jij een broodrooster liever op? Dankzij de handige vorm van dit robuuste apparaat kun je het broodrooster ook eenvoudig in een kastje plaatsen. Met een broodrooster van Smeg wordt jouw ochtendritueel een stuk aangenamer. De broodroosters zijn namelijk van hoge kwaliteit en bieden meerdere functionaliteiten. 

Waterkokers met matte afwerking

Ben jij op zoek naar een unieke waterkoker van Smeg? Dan is de waterkoker in mat wit, mat zwart of mat champagne wellicht iets voor jou! Welke stijl jouw keuken ook heeft: Smeg heeft ongetwijfeld een bijpassende kleur waterkoker. Zo past de mat zwarte waterkoker perfect in een zwarte keuken, moderne keuken of design keuken. De mat witte waterkoker komt daarentegen goed tot zijn recht in een klassieke keuken en een moderne keuken. Houd jij wel van een blikvanger? Zoek dan niet verder. De waterkoker in matte champagne kleur valt direct op en is een prachtige toevoeging in jouw keuken. Hij straalt enorme klasse uit en brengt jouw keuken tot leven. De waterkokers van Smeg zijn erg gebruiksvriendelijk, dankzij de eenvoudige eenknopsbediening. 

Bekijk de producten

Ben jij ook fan van matte kleuren? Bekijk dan de producten van Smeg en ontdek de prachtige nieuwe (ontbijt)serie van dit merk. De waterkokers en broodroosters van Smeg in matte afwerking zijn perfect met elkaar te combineren. Omdat beide apparaten dezelfde look hebben, creëer je een mooi geheel. Heb je vragen over onze producten of service of wil je graag persoonlijk advies? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen je namelijk graag!